|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:39 am
BeeWolf_san Sei chan BeeWolf_san smakuje Advocata ... U_u ... #_@ ... łoooooooo U_U ... whee Podziel sie 4laugh podaje sei buteleczke *Wypija kilka lyczkow*Mrrrrr 4laugh pycha 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:41 am
opcy Ozzwald Opcy wporzo pracke napisales... w czesci o Social Engineering myslalem ze zaraz wyskoczysz z Mitnikiem. jeszce nie napisalem niestety....... chcialbym juz to miec z glowy....... mi z atakow najbardziej podoba sie Tempest Attack (przelapywanie promienowania z monitora) bo to nowość jest ale to droga metoda... sprzet kosztuje... a zabezpieczenie sie przed tym tez nie jest tansze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:43 am
*wbiega potykając się o własne nogi* *jebut* crying crying auć.... pokolorowałam obrazek i komp mi się zawiesił crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:45 am
Kitty ShadowCat *wbiega potykając się o własne nogi* *jebut* crying crying auć.... pokolorowałam obrazek i komp mi się zawiesił crying crying *pomaga jej wstac* przestroga na przyszlosc... prace trzeba co jakis czas zapisywac. I jak nam komputer padnie nie musimy zaczynac od poczatku tylk od pewnego mometu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:46 am
Ozzwald opcy Ozzwald Opcy wporzo pracke napisales... w czesci o Social Engineering myslalem ze zaraz wyskoczysz z Mitnikiem. jeszce nie napisalem niestety....... chcialbym juz to miec z glowy....... mi z atakow najbardziej podoba sie Tempest Attack (przelapywanie promienowania z monitora) bo to nowość jest ale to droga metoda... sprzet kosztuje... a zabezpieczenie sie przed tym tez nie jest tansze... ja mysle ze odpowiednie sluzby na to kase maja....... dobra spadam na obiad.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:47 am
nom dobra ludziki ja ide sie szykowac na spotkanie biggrin Kittus nie przejmuj sie 4laugh zrobisz kiedy chcesz rusnka wink 4laugh
*wylatuje na skrzydlach do lazienek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat *wbiega potykając się o własne nogi* *jebut* crying crying auć.... pokolorowałam obrazek i komp mi się zawiesił crying crying *pomaga jej wstac* przestroga na przyszlosc... prace trzeba co jakis czas zapisywac. I jak nam komputer padnie nie musimy zaczynac od poczatku tylk od pewnego mometu. thx... będu pamiętać... *wstaje, otrzepooje się* *klap na dywaniq* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:48 am
opcy Ozzwald opcy Ozzwald Opcy wporzo pracke napisales... w czesci o Social Engineering myslalem ze zaraz wyskoczysz z Mitnikiem. jeszce nie napisalem niestety....... chcialbym juz to miec z glowy....... mi z atakow najbardziej podoba sie Tempest Attack (przelapywanie promienowania z monitora) bo to nowość jest ale to droga metoda... sprzet kosztuje... a zabezpieczenie sie przed tym tez nie jest tansze... ja mysle ze odpowiednie sluzby na to kase maja....... dobra spadam na obiad..... smacznego... no ale ty sie tak nie pobawisz... a pieniadze na to maja tak jak pisales FBI, moze jeszcze jakies agecje wywiadowcze na swiecie... ale nie w polsce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:48 am
BeeWolf_san Sei chan BeeWolf_san @_@ a to co ... zaglada do lod ... ӯӠ... niesamowite ... kostka smalcu sei chcesz kawałeczek ? *Patrzy na smalec a potem na butelke *Nie wole Advocata Meow 4laugh wgryza sie w koste smalu polana spirytusem niezłe biggrin *Wypija kolejne kilka lykow advocata*to tez jest pycha Meow 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|