|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:26 am
M-Teen Ozzwald wow... czlowiek sobie troche swiatla do pokoju wpusci i juz mu sie nie chce tak spac... biggrin eee... taa.... nie zaczepiaj... mam super chumorek, jestem zrelaksowany, no moze ciut zmeczony..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:26 am
Sei, a moze chcesz to ci w kieliszeczek naleje ?? ...
O wiem wiem ...
siega po Advocata... tiom jest wporzo biggrin ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:27 am
Ozzwald M-Teen Ozzwald wow... czlowiek sobie troche swiatla do pokoju wpusci i juz mu sie nie chce tak spac... biggrin eee... taa.... nie zaczepiaj... mam super chumorek, jestem zrelaksowany, no moze ciut zmeczony.. luuuzik chłopcze.. i tak za jakieś 40 min sobie ide bo sie umówiłam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:30 am
Opcy wporzo pracke napisales... w czesci o Social Engineering myslalem ze zaraz wyskoczysz z Mitnikiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:31 am
nieprzezywaj mnie, to naruszenie mojej strefy osobistej rzadam zadosc uczynienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:33 am
BeeWolf_san nieprzezywaj mnie, to naruszenie mojej strefy osobistej rzadam zadosc uczynienia. Nie przezywam...jesteś Gaianem sweatdrop 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:34 am
Delein BeeWolf_san nieprzezywaj mnie, to naruszenie mojej strefy osobistej rzadam zadosc uczynienia. Nie przezywam...jesteś Gaianem sweatdrop 3nodding nie, on jest Polakiem/ Warszawianinem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:34 am
BeeWolf_san Sei, a moze chcesz to ci w kieliszeczek naleje ?? ... O wiem wiem ... siega po Advocata... tiom jest wporzo biggrin ... xd Mrau 4laugh *Przyglada sie butelce advocata*Pychotka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:35 am
Ozzwald Delein BeeWolf_san nieprzezywaj mnie, to naruszenie mojej strefy osobistej rzadam zadosc uczynienia. Nie przezywam...jesteś Gaianem sweatdrop 3nodding nie, on jest Polakiem/ Warszawianinem Dobra, dam sobie spokój stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:36 am
Delein BeeWolf_san nieprzezywaj mnie, to naruszenie mojej strefy osobistej rzadam zadosc uczynienia. Nie przezywam...jesteś Gaianem sweatdrop 3nodding widzicie znowu to zrobiła biggrin .... whee smakuje Advocata ... U_u ... #_@ ... łoooooooo U_U ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:37 am
BeeWolf_san smakuje Advocata ... U_u ... #_@ ... łoooooooo U_U ... whee Podziel sie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:38 am
Sei chan BeeWolf_san smakuje Advocata ... U_u ... #_@ ... łoooooooo U_U ... whee Podziel sie 4laugh podaje sei buteleczke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:38 am
Ozzwald Opcy wporzo pracke napisales... w czesci o Social Engineering myslalem ze zaraz wyskoczysz z Mitnikiem. jeszce nie napisalem niestety....... chcialbym juz to miec z glowy....... mi z atakow najbardziej podoba sie Tempest Attack (przelapywanie promienowania z monitora) bo to nowość jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|