|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:10 am
Kitty ShadowCat *wtuula się* ale ty cieploosi whee 4laugh mam jeshcze 2 do pokolorowania... dla Chii i eMci sweatdrop no przed chwila wstalem hehe 4laugh fajnie rysujesz^^ i nie wiedzialem ze mam takie mysli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:12 am
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *wtuula się* ale ty cieploosi whee 4laugh mam jeshcze 2 do pokolorowania... dla Chii i eMci sweatdrop no przed chwila wstalem hehe 4laugh fajnie rysujesz^^ i nie wiedzialem ze mam takie mysli xd *całus* thx heart sorki.... troshq się wyżyłam na tym obrazq.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:15 am
hejka wszystkim stare ale wszedzie nudy xp domokun sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:15 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *wtuula się* ale ty cieploosi whee 4laugh mam jeshcze 2 do pokolorowania... dla Chii i eMci sweatdrop no przed chwila wstalem hehe 4laugh fajnie rysujesz^^ i nie wiedzialem ze mam takie mysli xd *całus* thx heart sorki.... troshq się wyżyłam na tym obrazq.... sweatdrop hehe no problem- mam jeszcze dziwniejsze xd -- wracam za 20 min
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:16 am
Vykk hejka wszystkim stare ale wszedzie nudy xp domokun sweatdrop *macha łapkĄ przytulona do Pisia*hej... niom.. niezłe nudy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:17 am
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *wtuula się* ale ty cieploosi whee 4laugh mam jeshcze 2 do pokolorowania... dla Chii i eMci sweatdrop no przed chwila wstalem hehe 4laugh fajnie rysujesz^^ i nie wiedzialem ze mam takie mysli xd *całus* thx heart sorki.... troshq się wyżyłam na tym obrazq.... sweatdrop hehe no problem- mam jeszcze dziwniejsze xd -- wracam za 20 min *cmok w usteczka* dio zobaczenia whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:18 am
Kitty ShadowCat Vykk hejka wszystkim stare ale wszedzie nudy xp domokun sweatdrop *macha łapkĄ przytulona do Pisia*hej... niom.. niezłe nudy sweatdrop ktory z kolei to juz twoj chlopak??zmieniasz ich jak rekawiczki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:24 am
yh, nawet nie dadza pospac :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:26 am
Vykk Kitty ShadowCat Vykk hejka wszystkim stare ale wszedzie nudy xp domokun sweatdrop *macha łapkĄ przytulona do Pisia*hej... niom.. niezłe nudy sweatdrop ktory z kolei to juz twoj chlopak??zmieniasz ich jak rekawiczki blaugh O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|