|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:40 am
Ozzwald nie mow czolem... moj kumpel wyskoczyl do obcych typow z takim tekstem i faktycznie.. typ z czola mu wyjechal... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:40 am
Sei chan BeeWolf_san Strzyze uszkami, ... heloł ... Zdejmuje okulary i w ich odbiciu patrzy sie na Sei, uwarzaj zeby ich nie rozplesc biggrin whee Czesc i czołem Crilla. Meow=^_^= nie rozplote*Traca lapka uszy Bee* -_* ... no mam nadzieje ze nie ... >_> rusza uszkami, aaaa... whee cos nie strzeliło w ucho ... Włacza sobie muzyczke i kołysze sie łuuuu @_@ . no to Czesc i czesc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:42 am
BeeWolf_san -_* ... no mam nadzieje ze nie ... >_> rusza uszkami, aaaa... whee cos nie strzeliło w ucho ... Włacza sobie muzyczke i kołysze sie łuuuu @_@ . *Uwarza by nie spasc*Nya xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:44 am
okim lecem juz.... papapa 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:46 am
cirilla-chan okim lecem juz.... papapa 4laugh heart narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:50 am
ide sie jeszcze na 1h przekimac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:51 am
*wbiega do guildi potykając się o dywan* *bum na ziemię* auć... nio... w końcu scream
witajcie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:56 am
Kitty ShadowCat *wbiega do guildi potykajac sie o dywan* *bum na ziemie* auc... nio... w końcu scream witajcie sweatdrop *tshyma sie za bolaca lapke* nio tak ninja ja pshyshlam a ludzi wtwialo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:58 am
Pisiu... czekaaam kiedy pshybedziesh..*skok**przewraca**siada na nim* *przytuuuuuuuul* mam dla ciebie rysuneczek... mam nadzieje ze sie spodoba heart whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:01 am
Kitty ShadowCat Pisiu... czekaaam kiedy pshybedziesh..*skok**przewraca**siada na nim* *przytuuuuuuuul* mam dla ciebie rysuneczek... mam nadzieje ze sie spodoba heart whee 4laugh hej rybciu 4laugh no to ja chce zobaczyc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:03 am
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Pisiu... czekaaam kiedy pshybedziesh..*skok**przewraca**siada na nim* *przytuuuuuuuul* mam dla ciebie rysuneczek... mam nadzieje ze sie spodoba heart whee 4laugh hej rybciu 4laugh no to ja chce zobaczyc biggrin heart Click heart 3 godz w gimpie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:05 am
Kitty ShadowCat Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat Pisiu... czekaaam kiedy pshybedziesh..*skok**przewraca**siada na nim* *przytuuuuuuuul* mam dla ciebie rysuneczek... mam nadzieje ze sie spodoba heart whee 4laugh hej rybciu 4laugh no to ja chce zobaczyc biggrin heart Click heart 3 godz w gimpie sweatdrop hehe słodkie dziubku dziekuje ci i podziwiam wytrwałość :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:08 am
Lavagetas_heqetai hehe słodkie dziubku dziekuje ci i podziwiam wytrwałość :**wtuula się* ale ty cieploosi whee 4laugh mam jeshcze 2 do pokolorowania... dla Chii i eMci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|