|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:17 am
Gosiak Ozzwald Gosiak dziekiiii biggrin w takim razie trzeba w najblizszym czasie do wypzyczalni leciec heart 1 jak nie masz sciagasz Emule 2 instalujesz emule 3 sciagasz film 4 nagrywasz na cd 5 ogladasz kiedy chcesz 6 idziesz do paki za piractwo... blaugh tak a pozniej robia o mnie film :] po tym jak uciekam razz raczej film o tym jak zamordowałaś CD wspuł wieźnia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:18 am
Sei chan Vykk niektore sceny sa przeciez piekne..jak chociazby postatnia scena w samolocie wczoraj podczas Hannibala Ja tam ogladajac wszystkie trzy czesci bylam w trakcie kolacji i mnie tam te widoczki nie ruszaja ale znam pare osob ktore nie moga na to patrzec xd nu tez znam ;] ale ja do takic hsie nie zaliczam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:18 am
BeeWolf_san raczej film o tym jak zamordowałaś CD wspuł wieźnia. *Wskakuje Bee na glowe*Meow=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:19 am
Vykk Sei chan Meow ^ ^ Gosiak tylko jak masz delikatny zoladek nie jedz nic ogldajac te filmy xd niektore sceny sa przeciez piekne..jak chociazby postatnia scena w samolocie wczoraj podczas Hannibala albo jeszcze jak jest w tej klatce w milczeniu owiec i wsluchuje sie w muzyke kalsyczna bawiac sie zyletka [chyba to byla zyletka a w kazdym raze cos ostrego]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:19 am
BeeWolf_san Gosiak Ozzwald Gosiak dziekiiii biggrin w takim razie trzeba w najblizszym czasie do wypzyczalni leciec heart 1 jak nie masz sciagasz Emule 2 instalujesz emule 3 sciagasz film 4 nagrywasz na cd 5 ogladasz kiedy chcesz 6 idziesz do paki za piractwo... blaugh tak a pozniej robia o mnie film :] po tym jak uciekam razz raczej film o tym jak zamordowałaś CD wspuł wieźnia. no naprzyklad z nudow cos by sie wymyslilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:20 am
ok ja ide dobranoc dzieki za info biggrin :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:35 am
AGUBAGU .... wiec nie jakif. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:36 am
BeeWolf_san AGUBAGU .... wiec nie jakif. xd *Siada Bee na glowe i bawi sie jego warkoczykami*Meow=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:37 am
Sei chan BeeWolf_san AGUBAGU .... wiec nie jakif. xd *Siada Bee na glowe i bawi sie jego warkoczykami*Meow=^_^= Strzyze uszkami, ... heloł ... Zdejmuje okulary i w ich odbiciu patrzy sie na Sei, uwarzaj zeby ich nie rozplesc biggrin whee Czesc i czołem Crilla.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:38 am
BeeWolf_san Strzyze uszkami, ... heloł ... Zdejmuje okulary i w ich odbiciu patrzy sie na Sei, uwarzaj zeby ich nie rozplesc biggrin whee Czesc i czołem Crilla. Meow=^_^= nie rozplote*Traca lapka uszy Bee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:39 am
czy tylko mi nie działa gadu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:39 am
nie mow czolem... moj kumpel wyskoczyl do obcych typow z takim tekstem i faktycznie.. typ z czola mu wyjechal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:40 am
cirilla-chan czy tylko mi nie działa gadu? mnie chula, ale musze sie przyznac ze jakies 20 min temu mialem 2 min przerwy i tylko do mnie mrugalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|