|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:08 am
Sei chan Gosiak ogladal ktos wczoraj w nocy film? o lecterze? biggrin mam pytanie czy tytul to bylo samo "hannibal?" bo byl fachowy heart Masz trzy filmy: "Czerwony smok" "Milczenie owiec" "Hannibal" I ogladnij je w takiej kolejnosci jak wymienilam naprawde warto 3nodding dlaczego akurat w takiej kolejnosc ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:09 am
Gosiak Sei chan Gosiak ogladal ktos wczoraj w nocy film? o lecterze? biggrin mam pytanie czy tytul to bylo samo "hannibal?" bo byl fachowy heart Masz trzy filmy: "Czerwony smok" "Milczenie owiec" "Hannibal" I ogladnij je w takiej kolejnosci jak wymienilam naprawde warto 3nodding dlaczego akurat w takiej kolejnosc ? biggrin chronologia wydarzen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:09 am
Gosiak dziekiiii biggrin w takim razie trzeba w najblizszym czasie do wypzyczalni leciec heart 1 jak nie masz sciagasz Emule 2 instalujesz emule 3 sciagasz film 4 nagrywasz na cd 5 ogladasz kiedy chcesz 6 idziesz do paki za piractwo... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:10 am
Gosiak dlaczego akurat w takiej kolejnosc ? biggrin Bo tak jest wedlug chronologi zdarzen "Czerwony smok" lapia Lestera, "Milczenie owiec" Lecter siedzi w wiezieniu, "Hannibal" Lecter im zwial i szweda sie po Wenecji =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:12 am
Sei chan Gosiak dlaczego akurat w takiej kolejnosc ? biggrin Bo tak jest wedlug chronologi zdarzen "Czerwony smok" lapia Lestera, "Milczenie owiec" Lecter siedzi w wiezieniu, "Hannibal" Lecter im zwial i szweda sie po Wenecji =^_^= aha ok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Meow ^ ^ Gosiak tylko jak masz delikatny zoladek nie jedz nic ogldajac te filmy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Gosiak dziekiiii biggrin w takim razie trzeba w najblizszym czasie do wypzyczalni leciec heart 1 jak nie masz sciagasz Emule 2 instalujesz emule 3 sciagasz film 4 nagrywasz na cd 5 ogladasz kiedy chcesz 6 idziesz do paki za piractwo... blaugh tak a pozniej robia o mnie film :] po tym jak uciekam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:14 am
Sei chan Meow ^ ^ Gosiak tylko jak masz delikatny zoladek nie jedz nic ogldajac te filmy xd ogladalam wczoraj polowe "HannibALA" i siedzialam przed tv zauroczona i nic mi nie bylo ale w sumie nic konkretniejszego sie nie dzialo poza flakami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:15 am
o czym dyskutujecie? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak tak a pozniej robia o mnie film :] po tym jak uciekam razz Sama ucieczka nic nie da musisz jeszcze prare osob wszamac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Meow ^ ^ Gosiak tylko jak masz delikatny zoladek nie jedz nic ogldajac te filmy xd niektore sceny sa przeciez piekne..jak chociazby postatnia scena w samolocie wczoraj podczas Hannibala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:16 am
Vykk Sei chan Meow ^ ^ Gosiak tylko jak masz delikatny zoladek nie jedz nic ogldajac te filmy xd niektore sceny sa przeciez piekne..jak chociazby postatnia scena w samolocie wczoraj podczas Hannibala nu ta byla spoko ale dobra byla z ucinaniem reki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 2:17 am
Vykk niektore sceny sa przeciez piekne..jak chociazby postatnia scena w samolocie wczoraj podczas Hannibala Ja tam ogladajac wszystkie trzy czesci bylam w trakcie kolacji i mnie tam te widoczki nie ruszaja ale znam pare osob ktore nie moga na to patrzec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|