|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:55 pm
Illune opcy Ozzwald to ja sobie ide zjesc kolacje... smacznego......... no nie moze byc tak zebym partyzanci zostali pokonani slabi jestescie...poprostu blaugh a mam isc po kawusie.. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:56 pm
opcy novelin Yyyh 24 za osiem ^^ młoda godzina razz a tu pustki............ xp ponizajace razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:57 pm
jest...skonczylem...no powiedzmy ze skonczylem...bo wlasnie wyslalem prace do ksiezulka...na kilka min przed uplywem terminu...praca pisana podczas ogladania Hanibala w przeciągu godziny nie wydaje sie na taka zla...zajmuje cala strone A4 i moge powiedziec ze za malo ma argumentow ale niestety podzielnosc uwagi mam kiepska i wolalem sie skupic na filmie xd xp whee ...ee no dobra olac to...ktos chce saobie poczytac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:57 pm
Ozzwald Illune opcy Ozzwald to ja sobie ide zjesc kolacje... smacznego......... no nie moze byc tak zebym partyzanci zostali pokonani slabi jestescie...poprostu blaugh a mam isc po kawusie.. ? czy mi sie wydaje czy ona nas prowokuje? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:00 pm
Vykk jest...skonczylem...no powiedzmy ze skonczylem...bo wlasnie wyslalem prace do ksiezulka...na kilka min przed uplywem terminu...praca pisana podczas ogladania Hanibala w przeciągu godziny nie wydaje sie na taka zla...zajmuje cala strone A4 i moge powiedziec ze za malo ma argumentow ale niestety podzielnosc uwagi mam kiepska i wolalem sie skupic na filmie xd xp whee ...ee no dobra olac to...ktos chce saobie poczytac?? jakas pikantna ta praca..? blaugh Opcy to brzmialo jak wyzwanie dla partyzantow.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:00 pm
Vykk jest...skonczylem...no powiedzmy ze skonczylem...bo wlasnie wyslalem prace do ksiezulka...na kilka min przed uplywem terminu...praca pisana podczas ogladania Hanibala w przeciągu godziny nie wydaje sie na taka zla...zajmuje cala strone A4 i moge powiedziec ze za malo ma argumentow ale niestety podzielnosc uwagi mam kiepska i wolalem sie skupic na filmie xd xp whee ...ee no dobra olac to...ktos chce saobie poczytac?? Aaaa Hannnibal gonk gonk lece ogladać , jeszcze mam 30 minut ... sic, s**t happens scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:01 pm
A ja jestem najszczesliwszym facetem na swiecie!!!!!! scream scream scream heart Przez te dwa dni tyle sie wydarzylo... ehh.. do tego Ib jest caly czas przy mnie 3nodding heart , czekam wlasnie, az wyjdzie spod prysznica 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:01 pm
Ozzwald Vykk jest...skonczylem...no powiedzmy ze skonczylem...bo wlasnie wyslalem prace do ksiezulka...na kilka min przed uplywem terminu...praca pisana podczas ogladania Hanibala w przeciągu godziny nie wydaje sie na taka zla...zajmuje cala strone A4 i moge powiedziec ze za malo ma argumentow ale niestety podzielnosc uwagi mam kiepska i wolalem sie skupic na filmie xd xp whee ...ee no dobra olac to...ktos chce saobie poczytac?? jakas pikantna ta praca..? blaugh Opcy to brzmialo jak wyzwanie dla partyzantow.. wink dla poldeisty i pol ateisty to nie lada wyzwanie...a praca jest na religie pod trytulem: Wiara i rozum czy wiara a rozum... to co komus sie chce czytac 1 stronke A4 czystopisu komputerowego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:02 pm
]Goth bless[ A ja jestem najszczesliwszym facetem na swiecie!!!!!! scream scream scream heart Przez te dwa dni tyle sie wydarzylo... ehh.. do tego Ib jest caly czas przy mnie 3nodding heart , czekam wlasnie, az wyjdzie spod prysznica 4laugh heart a jak wyjdziesz to padnie pytanie i bedziesz musial podjac najtrudniejsza decyzje w twoim zyciu.. Albo ja albo komputer... raz odpowiedzialem komputer... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:02 pm
]Goth bless[ A ja jestem najszczesliwszym facetem na swiecie!!!!!! scream scream scream heart Przez te dwa dni tyle sie wydarzylo... ehh.. do tego Ib jest caly czas przy mnie 3nodding heart , czekam wlasnie, az wyjdzie spod prysznica 4laugh heart haba haba blaugh ...podziel sie...w sumie wrazeniami tez sie mozesz podzielic xd xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:03 pm
Vykk Ozzwald Vykk jest...skonczylem...no powiedzmy ze skonczylem...bo wlasnie wyslalem prace do ksiezulka...na kilka min przed uplywem terminu...praca pisana podczas ogladania Hanibala w przeciągu godziny nie wydaje sie na taka zla...zajmuje cala strone A4 i moge powiedziec ze za malo ma argumentow ale niestety podzielnosc uwagi mam kiepska i wolalem sie skupic na filmie xd xp whee ...ee no dobra olac to...ktos chce saobie poczytac?? jakas pikantna ta praca..? blaugh Opcy to brzmialo jak wyzwanie dla partyzantow.. wink dla poldeisty i pol ateisty to nie lada wyzwanie...a praca jest na religie pod trytulem: Wiara i rozum czy wiara a rozum... to co komus sie chce czytac 1 stronke A4 czystopisu komputerowego?? Ja naprawde chetnie poczytam.. jesli mozesz to wyslij ja na shadow87@poczta.fm wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:04 pm
]Goth bless[ Vykk Ozzwald Vykk jest...skonczylem...no powiedzmy ze skonczylem...bo wlasnie wyslalem prace do ksiezulka...na kilka min przed uplywem terminu...praca pisana podczas ogladania Hanibala w przeciągu godziny nie wydaje sie na taka zla...zajmuje cala strone A4 i moge powiedziec ze za malo ma argumentow ale niestety podzielnosc uwagi mam kiepska i wolalem sie skupic na filmie xd xp whee ...ee no dobra olac to...ktos chce saobie poczytac?? jakas pikantna ta praca..? blaugh Opcy to brzmialo jak wyzwanie dla partyzantow.. wink dla poldeisty i pol ateisty to nie lada wyzwanie...a praca jest na religie pod trytulem: Wiara i rozum czy wiara a rozum... to co komus sie chce czytac 1 stronke A4 czystopisu komputerowego?? Ja naprawde chetnie poczytam.. jesli mozesz to wyslij ja na shadow87@poczta.fm wink a co ty masochista ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:05 pm
Vykk ]Goth bless[ A ja jestem najszczesliwszym facetem na swiecie!!!!!! scream scream scream heart Przez te dwa dni tyle sie wydarzylo... ehh.. do tego Ib jest caly czas przy mnie 3nodding heart , czekam wlasnie, az wyjdzie spod prysznica 4laugh heart haba haba blaugh ...podziel sie...w sumie wrazeniami tez sie mozesz podzielic xd xp whee blaugh Wrazenia? eek heart Sa porazajaco-piorunujace... A wiecie, ze Ib nie jest facetem, tylko delikatna, wrazliwa i naprawde sliczna kobieta? wink heart No kto by pomyslal... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:05 pm
Vykk dla poldeisty i pol ateisty to nie lada wyzwanie...a praca jest na religie pod trytulem: Wiara i rozum czy wiara a rozum... to co komus sie chce czytac 1 stronke A4 czystopisu komputerowego?? jak ty przeczytasz aktualne 38 stron mojej pracki..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:06 pm
]Goth bless[ Vykk ]Goth bless[ A ja jestem najszczesliwszym facetem na swiecie!!!!!! scream scream scream heart Przez te dwa dni tyle sie wydarzylo... ehh.. do tego Ib jest caly czas przy mnie 3nodding heart , czekam wlasnie, az wyjdzie spod prysznica 4laugh heart haba haba blaugh ...podziel sie...w sumie wrazeniami tez sie mozesz podzielic xd xp whee blaugh Wrazenia? eek heart Sa porazajaco-piorunujace... A wiecie, ze Ib nie jest facetem, tylko delikatna, wrazliwa i naprawde sliczna kobieta? wink heart No kto by pomyslal... whee ja wiedzialem blaugh ... BTw jak chcesz sobie poczytac to wejdz tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|