|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:24 pm
i nagle wszystko stalo sie takie confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:24 pm
Ozzwald Aidanna *wlacza muzyke, wdrapuje sie na stol i zaczyna tanczyc patrzac na ozziego* nie patrz tak na mnie... nie bede tanczyc na stole.. heart whee *zeskakuje i podchodzi do ooziego wlaczajac wolniejszy kawalek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:25 pm
opcy a tu nagle gora lodowa *jebut* eek gonk xd nieeeeeee !!!! *smootna moozyczka z tytanica* *łapie sie rekawa Opcego* *nieobecny wzrok* *zapada sie pod wode* xd papatki tym cio idą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:26 pm
racqel i nagle wszystko stalo sie takie confused pepe ?? xd .. ze w sensie jakie ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:26 pm
racqel i nagle wszystko stalo sie takie confused jakie? niewidzialne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:27 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna *wlacza muzyke, wdrapuje sie na stol i zaczyna tanczyc patrzac na ozziego* nie patrz tak na mnie... nie bede tanczyc na stole.. heart whee *zeskakuje i podchodzi do ooziego wlaczajac wolniejszy kawalek* *staje przed nia i ja objejmuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:29 pm
opcy racqel i nagle wszystko stalo sie takie confused jakie? niewidzialne? .... ninja ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:30 pm
Lethiel opcy racqel i nagle wszystko stalo sie takie confused jakie? niewidzialne? .... ninja .... Lethiel jestes jedyna osoba ktorej avatarek widze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:30 pm
opcy racqel i nagle wszystko stalo sie takie confused jakie? niewidzialne? nieeee. u mnie wszytsko dziala, tylko nie wiem, czy znowu rozciagnac strone, czy puscic linka. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:31 pm
Lethiel opcy racqel i nagle wszystko stalo sie takie confused jakie? niewidzialne? .... ninja .... //Now Playing: Fisz Envee [Fru! #02] Chodźmy w Deszcz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:32 pm
Wow... ciekawe co ich tak naszlo... Zgadnijcie na na vivie leci? Bakstreet Boys! (bleh!) Odgrzewaja stare kotlety... O! Wlasnie sie skonczylo! ^^ WIWAT!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy racqel i nagle wszystko stalo sie takie confused jakie? niewidzialne? .... ninja .... //Now Playing: Fisz Envee [Fru! #02] Chodźmy w Deszcz bardzo " e k s p e r y m e n t a l n y " ten nowy Fisz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *wlacza muzyke, wdrapuje sie na stol i zaczyna tanczyc patrzac na ozziego* nie patrz tak na mnie... nie bede tanczyc na stole.. heart whee *zeskakuje i podchodzi do ooziego wlaczajac wolniejszy kawalek* *staje przed nia i ja objejmuje* *jako ta ktora jest niziutka przytula sie i patrzy w oczy* ja niewidze zadnych avkow crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:33 pm
Ozzwald Lethiel opcy racqel i nagle wszystko stalo sie takie confused jakie? niewidzialne? .... ninja .... Lethiel jestes jedyna osoba ktorej avatarek widze... heh xd .. argh.. a ja widze tylko twooj wink 3nodding reszta to.. tuu duuuuum.. X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:34 pm
opcy Lethiel opcy racqel i nagle wszystko stalo sie takie confused jakie? niewidzialne? .... ninja .... //Now Playing: Fisz Envee [Fru! #02] Chodźmy w Deszcz now playing : Guns N'oses - knockin on heavens door heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|