|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:15 pm
Setsuna Dragonclaw PointZer0 Setsuna Dragonclaw PointZer0 Dobra , musiałem wyskoczyć na chwilkę , ale jestem xd :3 whee >A idźże odemnie mała cholero xd *łapie pysk obiema łapami i zaciska* no nie zlosc sie na mnie whee Ech... xd *puszcza pysk i drapie za uchem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:16 pm
Ozzwald Setsuna Dragonclaw ludziska, ja jeszcze Z TAD nie mykam whee po prostu znoof sie zagapilam i wpisalam w nie to miejsce co trzeba sweatdrop jakas podejrzana jestes.. czesto ci sie to zdarza... wink a dlaczego podejrzana? wink wytlumacz mi to blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:17 pm
PointZer0 Setsuna Dragonclaw PointZer0 Setsuna Dragonclaw PointZer0 Dobra , musiałem wyskoczyć na chwilkę , ale jestem xd :3 whee >A idźże odemnie mała cholero xd *łapie pysk obiema łapami i zaciska* no nie zlosc sie na mnie whee Ech... xd *puszcza pysk i drapie za uchem* heh mhrrrrau ^^ heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:18 pm
M-Teen nic nie moze byc meczace niz gadanie na gadu z kumplem ktory wszystko chce wiedziec - czemu? a kto? (...) itp _ _" byłaś dzisiaj na koncercie Armii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw ludziska, ja jeszcze Z TAD nie mykam whee po prostu znoof sie zagapilam i wpisalam w nie to miejsce co trzeba sweatdrop jakas podejrzana jestes.. czesto ci sie to zdarza... wink a dlaczego podejrzana? wink wytlumacz mi to blaugh myslalem ze ty mi powiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zlazi z fotela* *wskok na glowe opcego* ninja *kuca* *podnosi sie prooboojąc zlapać roownowage* yay 4laugh *stoi na glowie opcego* whee whee whee
nooodno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:19 pm
*wlacza muzyke, wdrapuje sie na stol i zaczyna tanczyc patrzac na ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:20 pm
Lethiel *zlazi z fotela* *wskok na glowe opcego* ninja *kuca* *podnosi sie prooboojąc zlapać roownowage* yay 4laugh *stoi na glowie opcego* whee whee whee nooodno xd wszyscy jestesmy niewidzialni.............. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:20 pm
Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw ludziska, ja jeszcze Z TAD nie mykam whee po prostu znoof sie zagapilam i wpisalam w nie to miejsce co trzeba sweatdrop jakas podejrzana jestes.. czesto ci sie to zdarza... wink a dlaczego podejrzana? wink wytlumacz mi to blaugh myslalem ze ty mi powiesz... no kurcze wydalo sie... Jestem tajnym (jush nie) agentem KGB gonk Zero cos ci powiedzial? ninja leth cos dla ciebie: http://www.tigerhomes.org/animal/curriculums/images/white-tiger-photo-5-pc.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:22 pm
opcy Lethiel *zlazi z fotela* *wskok na glowe opcego* ninja *kuca* *podnosi sie prooboojąc zlapać roownowage* yay 4laugh *stoi na glowie opcego* whee whee whee nooodno xd wszyscy jestesmy niewidzialni.............. ninja NI !!! xd *stojac na glowie Opcosia rozklada lapki* jak na tytaniq !! 4laugh *wiatr rozwiewa jej wlosy* *w tle moozyczka z tytanica* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *wlacza muzyke, wdrapuje sie na stol i zaczyna tanczyc patrzac na ozziego* nie patrz tak na mnie... nie bede tanczyc na stole.. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra , aj już mykam - dobranoc wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:23 pm
Lethiel opcy Lethiel *zlazi z fotela* *wskok na glowe opcego* ninja *kuca* *podnosi sie prooboojąc zlapać roownowage* yay 4laugh *stoi na glowie opcego* whee whee whee nooodno xd wszyscy jestesmy niewidzialni.............. ninja NI !!! xd *stojac na glowie Opcosia rozklada lapki* jak na tytaniq !! 4laugh *wiatr rozwiewa jej wlosy* *w tle moozyczka z tytanica* xd xd xd a tu nagle gora lodowa *jebut*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:23 pm
Setsuna Dragonclaw leth cos dla ciebie: http://www.tigerhomes.org/animal/curriculums/images/white-tiger-photo-5-pc.jpg eek heart heart heart eek śloooooodkie maleństwo !!!! 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|