|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:09 am
Sayokun Lethiel Sayokun Labudziak Lethiel Genshu Yo !!, nie wiem czy dobre miejsce wybrałem, ale chciałem sie z wami przywitać, miło mi ze tu trafiłem . wiem, mój avatar wyglada jak wiesiek, ale zaraz cos z tym zrobie wink jejq nowy 4laugh *wyskakooje z wody* *podbiega i daje mu mokrego przytulasa* witaj 4laugh *spoglada na sai z rooshowym kaftanikiem w lapkach* Sayo nie daj sie !!! walcz scream *goni sayo z BIAŁYM kaftanem ze wzmocniemniami* chodz, dostaniesz ciasteczko! 'popycha Labudziaka a ten wpada do wody' 'łapie w locie ciasteczko' lethiel chcesz??? yay !! 4laugh ciacho !!! uh..... Saio.... on nie umie plywać sweatdrop eh 'wskakuje do wody i go wyławia' teraz mi to mówisz jestem cały mokry stressed 'zauważa że nikogo nie wyciągnoł bo sei była pierwsza' i po co ja skakałem pstryka palcami i ubranie jest już suche hm........ sesese... *podbiega do niego* *wpycha do wody* *podtapia* twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Hello! ma ktos jakies przecieki dotyczace jutrzejszego eventa ninja ? cze omgega jutro prawdopodobnie wraca kolejna osoba z twojego fanclubu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Moz esztuczne oddychanie tu cos pomoże? *Spoglada na Line. Wyciaga szklanke wody i topie sie w niej z tabliczka "potrzebuje pomocy* Witaj Omega wink O jakiego eventa Ci chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:11 am
Lethiel hm........ sesese... *podbiega do niego* *wpycha do wody* *podtapia* twisted 4laugh teraz jestem ZŁY 'pstryka palcami i cała woda w basenie wyparowuje' chcesz żebym odsłonił COSIA???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ke, ke? W szklance wody? Ludzie Kage się topi!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Lina-san Moz esztuczne oddychanie tu cos pomoże? *Spoglada na Line. Wyciaga szklanke wody i topie sie w niej z tabliczka "potrzebuje pomocy* Witaj Omega wink O jakiego eventa Ci chodzi? za sztuczne odychanie to ja tez moge sie topic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:12 am
Omega Sun Hello! ma ktos jakies przecieki dotyczace jutrzejszego eventa ninja ? witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun [quote="Lethiel] hm........ sesese... *podbiega do niego* *wpycha do wody* *podtapia* twisted 4laugh teraz jestem ZŁY 'pstryka palcami i cała woda w basenie wyparowuje' chcesz żebym odsłonił COSIA??? Cos ty zrobił!!! *Wyciąga tasak i zaczyna gonić Sayo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Kagenoyami Lina-san Moz esztuczne oddychanie tu cos pomoże? *Spoglada na Line. Wyciaga szklanke wody i topie sie w niej z tabliczka "potrzebuje pomocy* Witaj Omega wink O jakiego eventa Ci chodzi? za sztuczne odychanie to ja tez moge sie topic *sam oddycha -_-, ale nieobrazi sie, jeśli jakaś panna mu w tym pomorze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:13 am
Wiecie co ja tak z czystego serca, z pragnieniem pomocy ludziom, a wy mi sie teraz tu na moich biednych oczkach topicie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:13 am
Kagenoyami Lina-san Moz esztuczne oddychanie tu cos pomoże? *Spoglada na Line. Wyciaga szklanke wody i topie sie w niej z tabliczka "potrzebuje pomocy* Witaj Omega wink O jakiego eventa Ci chodzi? szybko falcone kage potrzebuje sztucznego oddychania a ty jesteś w tym mistrzem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:14 am
Kagenoyami Witaj Omega wink O jakiego eventa Ci chodzi? O tego ninja : Lanzer After getting the servers to work right it was then time to prepare all the new servers. We now have a total of 47 servers, with many specialized to offload the main database and speed up the overall service. As we continue ot roll out new features, my time is mostly focused on background tasks related to stability, bug fixes, and optimization. Tomorrow we start working on the new gaia event! Hope to have it completed before Friday. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:14 am
Sayokun Lethiel hm........ sesese... *podbiega do niego* *wpycha do wody* *podtapia* twisted 4laugh teraz jestem ZŁY 'pstryka palcami i cała woda w basenie wyparowuje' chcesz żebym odsłonił COSIA??? eek ..... *pstryka palcami i cala woda spada na Sayo* *wychodzi z basenu i biega w poszukiwaniu recznika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:15 am
Sayokun Kagenoyami Lina-san Moz esztuczne oddychanie tu cos pomoże? *Spoglada na Line. Wyciaga szklanke wody i topie sie w niej z tabliczka "potrzebuje pomocy* Witaj Omega wink O jakiego eventa Ci chodzi? szybko falcone kage potrzebuje sztucznego oddychania a ty jesteś w tym mistrzem blaugh no moze i tak... ale robie je tylko na plci pieknej wink a poza tym daj mi sie pobawic cosiem czy jakos tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 6:16 am
Sei chan Sayokun Lethiel hm........ sesese... *podbiega do niego* *wpycha do wody* *podtapia* twisted 4laugh teraz jestem ZŁY 'pstryka palcami i cała woda w basenie wyparowuje' chcesz żebym odsłonił COSIA??? Cos ty zrobił!!! *Wyciąga tasak i zaczyna gonić Sayo* dobra dobra już to naprawiam 'pstryka palcami i w basenie pojawia się brązowa woda pachnąca jak ścieki' ups nie to 'pstryka ponownie i pojawia się rużowa pachnąca jak kwiat wiśni' fuuj jeszcze gożej 'pstryka po raz tzreci i pojawia się normalna woda' wreszcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|