|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 9:19 am
BeeWolf Kukus czy wiecie, ze... Marian to zajebisty psycholpoczytajta sobie... dobry floł ma ten cioł xp .... A ty dlubiesz marianowi rodzynki ?? bo sie nie kanapowiec skarzyl ! co ty pierdolisz? bo nie zrozumiałem ni w ząb o czym ty do mnie rozmawiasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:15 am
bo wstał rano nie wyspany ... i pisał ... ale o co chodzi to nie wie ! eek tylkoc zemu taka godzina ... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:21 pm
bardzo zle sie czuje... powroocily moje leki... bardzo sie boje ale nie wiem czego... nie potrafie nazwac zagrozenia jakie mnie niepokoi... nienawidze tego stanu... zawieszenie pomiedzy swiatem realnym, a moim wewnetrznym... zawsze mnie to boli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:42 am
Kukus bardzo zle sie czuje... powroocily moje leki... bardzo sie boje ale nie wiem czego... nie potrafie nazwac zagrozenia jakie mnie niepokoi... nienawidze tego stanu... zawieszenie pomiedzy swiatem realnym, a moim wewnetrznym... zawsze mnie to boli crying A myslal ty powaznie o wiekszej niz ostatnio dawce alkocholu i kobiet ?? domokun trzeba zaaplikowac swierza cielencinke i poplywac ludka bedziesz jeszcze martnarzem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 9:18 am
Okład z młodych piersi dobry na wszystko ^^ (podobno)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 7:31 am
Christoff_Gangrell Okład z młodych piersi dobry na wszystko ^^ (podobno) obadałem tę tezę organoleptycznie... i z całą stanowczością ją potwierdzam... świetny szczególnie na bool głowy i niestrawność... oraz stany wyziębienia organizmu i nerwice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 8:07 am
Kukus Christoff_Gangrell Okład z młodych piersi dobry na wszystko ^^ (podobno) obadałem tę tezę organoleptycznie... i z całą stanowczością ją potwierdzam... świetny szczególnie na bool głowy i niestrawność... oraz stany wyziębienia organizmu i nerwice ... xp .... nie wiem bo ma oklad z piersi do niestrawnosci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 8:18 am
a co do lekarstw na wszystko.. moze wie ktos co moze pomoc plycie glownej bo moja wczoraj kopnela w kalendarz (bylyby milo gdybyo na tym swiecie istniala reinkarnacja :devil: )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 8:31 am
Baliaur Kukus Christoff_Gangrell Okład z młodych piersi dobry na wszystko ^^ (podobno) obadałem tę tezę organoleptycznie... i z całą stanowczością ją potwierdzam... świetny szczególnie na bool głowy i niestrawność... oraz stany wyziębienia organizmu i nerwice ... xp .... nie wiem bo ma oklad z piersi do niestrawnosci xp boś młoda jeszcze i wiele tajemnic kryje świat przed tobą.... Quote: a co do lekarstw na wszystko.. moze wie ktos co moze pomoc plycie glownej bo moja wczoraj kopnela w kalendarz (bylyby milo gdybyo na tym swiecie istniala reinkarnacja :devil: ) ja znam jedno... KUP NOWY KOMP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 8:34 am
Kukus ja znam jedno... KUP NOWY KOMP nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bo jak kupie to dopiero za 3\2 miechy a ja tyle bez kompa nie wytrzymam crying crying crying crying crying crying hilfeeeeeee gonk * i tak nastaly bardzo ciezkie czasy dla baliaur*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 8:44 am
Kto ma ochote na małą demolke? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 8:44 am
Eurina Vam Kto ma ochote na małą demolke? sweatdrop kałnt mi in blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 8:48 am
Kukus Eurina Vam Kto ma ochote na małą demolke? sweatdrop kałnt mi in blaugh Ide po kija. Zaraz wracam. A Ty sie lepiej przebierz, bo szkoda garniturka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 8:54 am
Eurina Vam Kukus Eurina Vam Kto ma ochote na małą demolke? sweatdrop kałnt mi in blaugh Ide po kija. Zaraz wracam. A Ty sie lepiej przebierz, bo szkoda garniturka... ooooooo... widze, że sie złapałem na jakiś pierdolnik grubszy... laska, dasz mnie też jednego kija? komu defasonujemy gębę i za co, bejbe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 8:57 am
Antoni_Piczywlos ooooooo... widze, że sie złapałem na jakiś pierdolnik grubszy... laska, dasz mnie też jednego kija? komu defasonujemy gębę i za co, bejbe? Chcesz moge DAC CI KIJEM jezeli lubisz bol.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|