|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:03 am
YumiTao Gdzie Rava znowu wcieło domokun ? jestem jestem *wchodzi przez drzwi i siada przy stole* kurna ale grzeje to slonce....ufff nie ma co na patrole lazic z dzien.... *nalewa bimberek do szklaneczki i wychyla za jednym razem* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:06 am
Kiray YumiTao Gdzie Rava znowu wcieło domokun ? moze jego ptok mu przebaczyl i poszedl z nim powaznie porozmawiac xd mwhahahaha niestety nie przebaczyl..... xd *polewa wszystkim* na zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat YumiTao Gdzie Rava znowu wcieło domokun ? jestem jestem *wchodzi przez drzwi i siada przy stole* kurna ale grzeje to slonce....ufff nie ma co na patrole lazic z dzien.... *nalewa bimberek do szklaneczki i wychyla za jednym razem* mrgreen zbawaienie przyszło mrgreen moze był byś tak uprzejmy ...? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:09 am
YumiTao revcat YumiTao Gdzie Rava znowu wcieło domokun ? jestem jestem *wchodzi przez drzwi i siada przy stole* kurna ale grzeje to slonce....ufff nie ma co na patrole lazic z dzien.... *nalewa bimberek do szklaneczki i wychyla za jednym razem* mrgreen zbawaienie przyszło mrgreen moze był byś tak uprzejmy ...? wink .... mrgreen .... a gdzie Opcy i jego niezastapiony towar? *polewa po szklankach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:10 am
opcy nie odlatuj tam ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:12 am
wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:13 am
revcat YumiTao revcat YumiTao Gdzie Rava znowu wcieło domokun ? jestem jestem *wchodzi przez drzwi i siada przy stole* kurna ale grzeje to slonce....ufff nie ma co na patrole lazic z dzien.... *nalewa bimberek do szklaneczki i wychyla za jednym razem* mrgreen zbawaienie przyszło mrgreen moze był byś tak uprzejmy ...? wink .... mrgreen .... a gdzie Opcy i jego niezastapiony towar? *polewa po szklankach* wink na Ciebie i Twój bimber zawsze mozna liczyc 3nodding *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:13 am
a mnie to widze wam nie brakowalo...
stare
Zgadnijcie po ile chodza Giftboxy i trunki...
ja wlasnie gifta wystawilam za 16,5 k i to jest promocja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich szanownych i tych mniej szanownych ... partyzantoof xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife a mnie to widze wam nie brakowalo...
stare
ja wlasnie gifta wystawilam za 16,5 k i to jest promocja... napijesz sie? *patrzy na nia pytajaco*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:17 am
Arife a mnie to widze wam nie brakowalo...
stare
ja wlasnie gifta wystawilam za 16,5 k i to jest promocja... O.o co tak drogo ...zdzierstwo normalnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|