|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:55 am
Mistic_Lina Dobrywieczór wszystkim ^^ Tak tak dobry wieczór a nawet dzieńdobry Lino !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:56 am
ciekawe gdzie to Pisarz.... hmmm.... ukrywa się przede mną? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:56 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee podpływa i przytapia lethiel łaaaaa........ xd *wyplywa i przytapia go* hihi.... nie masz szans twisted crying Zaczeli beze mnie crying *podpływa do przytapiającej się nawzajem dwójki, nurkuje i ciągnie za nogi Say'iego* twisted 'wypływa i rzuca się przytapiając sei chan'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:57 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee podpływa i przytapia lethiel łaaaaa........ xd *wyplywa i przytapia go* hihi.... nie masz szans twisted crying Zaczeli beze mnie crying *podpływa do przytapiającej się nawzajem dwójki, nurkuje i ciągnie za nogi Say'iego* twisted hihihi !.... *wyrywa noge z uścisku sayego* *wyplywa i podtapia Geralta* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM Mistic_Lina Dobrywieczór wszystkim ^^ Tak tak dobry wieczór a nawet dzieńdobry Lino ! Wilczek ^^ Kope lat Słonko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Nurkuje starając się uciec przed Sayokunem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:58 am
[Shinn] Hey mam świetny pomysł na mój topic. Stwoże Opowieść pt. "~Legowisko Czarnych Smoków~" I tylko ja będe pisać na tym topicku różne rozdziały tej opowieści fantasy. A osoby z pomysłem będą mi przysyłać pomysły na PM'a ^^ Co wy na to. Przepraszam, że przerywam zabawe, ale co wy na to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:58 am
Quote: eeee.... Szukam męża LOL nr gg 1891821 Tak szukaj to moze znajdziesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:59 am
Sei chan *Nurkuje starając się uciec przed Sayokunem* przeskakuje nad po czym odwraca się i przytapia seichan gdy wypływa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 6:59 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee podpływa i przytapia lethiel łaaaaa........ xd *wyplywa i przytapia go* hihi.... nie masz szans twisted crying Zaczeli beze mnie crying *podpływa do przytapiającej się nawzajem dwójki, nurkuje i ciągnie za nogi Say'iego* twisted hihihi !.... *wyrywa noge z uścisku sayego* *wyplywa i podtapia Geralta* twisted *Wiedźmin wstrzymał oddech i przestał się poruszać. Opadł na dno basenu. Czekał na reakcję...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:00 am
*pojawia sie w swoim fotelu* hejka biggrin co u was slychac question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:00 am
[Shinn] [Shinn] Hey mam świetny pomysł na mój topic. Stwoże Opowieść pt. "~Legowisko Czarnych Smoków~" I tylko ja będe pisać na tym topicku różne rozdziały tej opowieści fantasy. A osoby z pomysłem będą mi przysyłać pomysły na PM'a ^^ Co wy na to. Przepraszam, że przerywam zabawe, ale co wy na to ? *wyplywa ochlapoojąc Shinna wodą* hihi... aaa... to ? świetny pomysl 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:01 am
Sayokun Sei chan *Nurkuje starając się uciec przed Sayokunem* przeskakuje nad po czym odwraca się i przytapia seichan gdy wypływa macha zdezorientowana rękoma, rozpryskując dookoła wode
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:01 am
Mistic_Lina Wilczek-BWOM Mistic_Lina Dobrywieczór wszystkim ^^ Tak tak dobry wieczór a nawet dzieńdobry Lino ! Wilczek ^^ Kope lat Słonko biggrin biggrin ..no troszku czasu mineło ! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:02 am
Delisa *pojawia sie w swoim fotelu* hejka biggrin co u was slychac question cze chodź pływać!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|