|
|
|
|
Posted: Mon May 24, 2010 11:19 am
Przesadziłam z długością wypracowania (jak zwykle... sweatdrop ) Reszta jakoś tak poszła... po tych kilku godz na podstawowej procesor już mi nieźle zwolnił więc różnie być może... No ale poniżej 75% na pewno nie będzie. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 24, 2010 12:50 pm
To super ^^ Musiałaś pisać podstawę? O.o W tamtym roku chyba nie trzeba było...
W każdym razie ja pisałem tylko podstawę, ale nie przypominam sobie, żeby moi koledzy którzy pisali rozsz. pisali ze mną. Właściwie to na pewno ze mną nie pisali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 25, 2010 7:12 am
Zmienili to... rolleyes Od tego roku trzeba pisać obowiązkowo podstawowy język obcy ,a rozszerzony liczy się jako dodatkowy. Tak więc o 9:00 pisałam podstawę a potem po krótkiej przerwie rozszerzony... xp 'Niezbyt' mądrze to wymyślili. Człowiek ma już dość po podstawie a tu trzeba od razu rozszerzony pisać... To samo z matmą ( koło 4 to już baaaaaaaaaardzo ciężko mi się myślało xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 25, 2010 7:25 am
Ignacy Wieniawa Ja to chciałem napisać xd hahhaha byłam pierwsza twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 2:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 13, 2010 5:40 am
mam warunkowe zaliczenie z dyskretnej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 13, 2010 6:15 am
Lopatka mam warunkowe zaliczenie z dyskretnej biggrin co to jest dyskretna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 13, 2010 7:44 am
Matematyka dyskretna i logika czyli logika, kombinatoryka, grafy, szyfrowania metodami rabina i rsa, indukcja matematyczna, rekurencja i arytmetyka modulo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 14, 2010 6:59 am
;0
nie dziwie się, że masz warunkowe zaliczenie! przeciez sama nazwa jest odpychajaca, jak oni moga kazac uczyc sie tego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 14, 2010 11:16 am
boże żadnego słowa nie zrozumiałam z tego, co napisała łopatka gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 14, 2010 12:50 pm
kombinatoryka, logika i indukcja matematyczna były jeszcze w liceum (inna sprawa, że już wtedy ich nie lubiłam ;p)
a rekurencyjny zapis ciągu to na pewno mój kolega z klasy humanistycznej robił na matmie.
niby prawie wszystko robiło się w liceum a i tak dupa ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 16, 2010 2:19 am
Do mnie od matmy zawsze mowiła: ''A wielomiany umiesz chłopiec?" ale nie wiem co to są do dzis xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 16, 2010 8:29 am
a ja mam w piątek bal ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 16, 2010 8:40 am
Lady Majorie a ja mam w piątek bal ninja to dobzre, uchlasz się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 16, 2010 8:48 am
JuVGirl Lady Majorie a ja mam w piątek bal ninja to dobzre, uchlasz się a nie, bo to bal gimnazjalny i alkoholu nie będzie.. ninja chyba, że po balu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|