|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 2:45 am
gratula mindkettőtöknek a szép cuccokért biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 26, 2010 3:02 am
Büszke vagyok az öcsikémre, mert segített nekem zOmg!-zni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 27, 2010 11:46 am
Büszkeségem: Segítség nélkül szereztem magamnak állást! Nagyon jól fizet és szeretni fogom. Kertész lettem végül mégis Kispesten. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 27, 2010 12:07 pm
Medvelaszlo Büszkeségem: Segítség nélkül szereztem magamnak állást! Nagyon jól fizet és szeretni fogom. Kertész lettem végül mégis Kispesten. biggrin Wow grat biggrin Hajrá és jó kertészkedést smile Engem meg lelohasztott az, hogy kevésbé bízzak a nem céges emaileket feltüntető hirdetésekben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2010 12:55 pm
Büszkeségem hogy a barátaim között nekem van a legtöbb pont a hajós játékon pontosabban nekem 2,352 pontom van
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2010 1:15 pm
Lurzt Büszkeségem hogy a barátaim között nekem van a legtöbb pont a hajós játékon pontosabban nekem 2,352 pontom van Én meg a második hozzád képest. 1380 ponttal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Oct 07, 2010 2:57 pm
Szégyenem, hogy hónapok óta nem néztem a guild felé. sweatdrop Büszkeségem, hogy ez a guild 10 napja töltötte fennállásának wahmbulance HARMADIK ÉVFORDULÓJÁT! wahmbulance heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2010 12:34 pm
Büszkeségem hogy végre valahára van egy vízipipás cuccom Gaián
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2010 10:51 am
Büszkeségem csak ennyi. (Köszi a szereplést, SztyAnime)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2010 6:34 pm
Büszkeségem, hogy végre valahára elhatároztam, hogy belekezdek a mangámba (képregényembe pontosabban). Bár még csak egy próbát csináltam Szty kedvéért, de egy oldal kész teljesen, tökéletesen, hibamentesen... Majd "reggel" felrakom a linket, de most rettentő álmos vagyok elzúz aludni...
Edit: http://i247.photobucket.com/albums/gg158/Otticy/Rajz/MiNiMaNgA-ZldTndrzombikicsi.jpg
Edit2: Megtörtént beszélgetést dolgot fel xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 5:20 am
Volfram Büszkeségem, hogy végre valahára elhatároztam, hogy belekezdek a mangámba (képregényembe pontosabban). Bár még csak egy próbát csináltam Szty kedvéért, de egy oldal kész teljesen, tökéletesen, hibamentesen... Majd "reggel" felrakom a linket, de most rettentő álmos vagyok elzúz aludni... Edit: (ide jön majd "reggel" a link) Te is? =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2010 6:09 am
[quote="III_Kisrajczy_III]Te is? =D
Naná!!! xd Ez csak gyakorlás volt a rég tervezett Nagy Mangámhoz. Bár az enyém teljes egészében géppel/egérrel rajzolt, csak "Gaia" témában. Ámbár a beszélgetés nem Gaian történet xp .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 24, 2010 2:15 pm
Büszkeségem a második elkészült MiNiMaNgÁm és a hozzá készült Elleine rajzom. Sajnos nem publikálom addig amíg az előzőleg megnevezett Hölgy engedélyt nem ad rá, és nem mond róla vélemény smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2010 5:47 am
Volfram Büszkeségem a második elkészült MiNiMaNgÁm és a hozzá készült Elleine rajzom. Sajnos nem publikálom addig amíg az előzőleg megnevezett Hölgy engedélyt nem ad rá, és nem mond róla vélemény smile . én már várom! (imádom az internetes képregényeket)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|