|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 12:45 pm
Sziasztok! 14 éves pesti lány vagyok! Imádok rajzolni <3,énekelni( kicsi hangom sincs XD),táncolni,zenét hallgatni....stb. Több mint egy éve gaiazok, de csak most csatlakoztam a guildhoz. A kedvencem a gaián as zOMG (sztem ezzel lehet a legtöbb pénz keresni),és az avim öltöztetése. Jah és naon örülök h van ilyen guild,tök jóó h végre magyarul írhatok! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 1:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 1:11 pm
Akeli527 Sziasztok! 14 éves pesti lány vagyok! Imádok rajzolni <3,énekelni( kicsi hangom sincs XD),táncolni,zenét hallgatni....stb. Több mint egy éve gaiazok, de csak most csatlakoztam a guildhoz. A kedvencem a gaián as zOMG (sztem ezzel lehet a legtöbb pénz keresni),és az avim öltöztetése. Jah és naon örülök h van ilyen guild,tök jóó h végre magyarul írhatok! biggrin Üdv nálunk smile Jaja jó magyarul írni ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 1:11 pm
Akeli527 Sziasztok! 14 éves pesti lány vagyok! Imádok rajzolni <3,énekelni( kicsi hangom sincs XD),táncolni,zenét hallgatni....stb. Több mint egy éve gaiazok, de csak most csatlakoztam a guildhoz. A kedvencem a gaián as zOMG (sztem ezzel lehet a legtöbb pénz keresni),és az avim öltöztetése. Jah és naon örülök h van ilyen guild,tök jóó h végre magyarul írhatok! biggrin Üdvözölünk körünkben. Hasonlóképpen örülünk neked. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 1:31 pm
csak ismételni tudom az előttem szólókat: üdv biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 26, 2010 2:03 pm
Akeli527 Sziasztok! 14 éves pesti lány vagyok! Imádok rajzolni <3,énekelni( kicsi hangom sincs XD),táncolni,zenét hallgatni....stb. Több mint egy éve gaiazok, de csak most csatlakoztam a guildhoz. A kedvencem a gaián as zOMG (sztem ezzel lehet a legtöbb pénz keresni),és az avim öltöztetése. Jah és naon örülök h van ilyen guild,tök jóó h végre magyarul írhatok! biggrin zomg meg a pénz talk2hand üdv itt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 31, 2010 7:15 am
Hello! A bemutatkozásom ugyanaz mint Akeli527é. Mivel ugyanaz az emberke vok csak ez a másik gaiaám. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 01, 2010 9:36 am
Üdv minden új emberkének heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 2:04 am
sziasztok, Szandi vagyok,18 éves csemőből. imádok mindent aminek köze van japánhoz. szabadidőmben rajzolok, olvasok( mangákat) néha "énekelni" is szoktam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 4:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 8:50 am
Sziasztok,
Zsófi vagyok, erdélyi 20 éves lányka. A Babes-Bolyai Tudományegyetem hallgatója vagyok, jelenleg a kincses Kolozsvár lakója és a Perspektíva (www.perspektiva.co.cc) lelkes riportere.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 10:55 am
nelossel Sziasztok, Zsófi vagyok, erdélyi 20 éves lányka. A Babes-Bolyai Tudományegyetem hallgatója vagyok, jelenleg a kincses Kolozsvár lakója és a Perspektíva (www.perspektiva.co.cc) lelkes riportere. WOW Szervusz. Üdv köztünk. Remélem jól fogod érezni magadat köztünk. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|