|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 2:40 am
stranger12 Wow...a kis karmos közbelép..... ez kire vonatkozik?? eek @Ao: a leosztás visszafelé is érvényes ha rossz vámpír leszel twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 8:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 11:24 am
napsugar stranger12 Wow...a kis karmos közbelép..... ez kire vonatkozik?? eek @Ao: a leosztás visszafelé is érvényes ha rossz vámpír leszel twisted Az egyetlen vámpírunkra....tehetek róla, hogy levette a karmait? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 12:08 pm
neked viszont látom vannak xd és de belilultál biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 12:25 pm
Nyaf.... én is akarok Yemaya gyöngyét... de majd megszerzem, galádul és orvul... *betörő felszerélést csomagolja a hátizsákjába* Amúgy mindketten tök jól néztek ki, csak Fotonkát fest furán a nyuszifül ehez a ruhához.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 12:28 pm
mer pillenyufi lettem 4laugh nyem tecik?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 12:33 pm
Szerintem igen, mert a fehér nagyon kiugrott a többi lila tárgy közül, na meg alapból egy fenséges mitkus lény volták, aki fegyelmet is parancsol (lásd ostor) ehez a nyufifül picit odavágott XP bocsi...le lehet csapni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 12:38 pm
Narcisz Szerintem igen, mert a fehér nagyon kiugrott a többi lila tárgy közül, na meg alapból egy fenséges mitkus lény volták, aki fegyelmet is parancsol (lásd ostor) ehez a nyufifül picit odavágott XP bocsi...le lehet csapni.... hahhjjj szépségtanácsadás mindig jöhet xd néha túlzásokba esek öltözködés terén (de csak gaia-n) am WWF mozgalom indul mindneki kapcsolja le a villanyt otthon egy órán keresztül ahogy több millió ember rajtad kívül a világban teszi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 12:46 pm
napsugar Narcisz Szerintem igen, mert a fehér nagyon kiugrott a többi lila tárgy közül, na meg alapból egy fenséges mitkus lény volták, aki fegyelmet is parancsol (lásd ostor) ehez a nyufifül picit odavágott XP bocsi...le lehet csapni.... hahhjjj szépségtanácsadás mindig jöhet xd néha túlzásokba esek öltözködés terén (de csak gaia-n) am WWF mozgalom indul mindneki kapcsolja le a villanyt otthon egy órán keresztül ahogy több millió ember rajtad kívül a világban teszi 3nodding A villany le van kapcsolva, de a gép maradXD (nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék, se elég késő, hogy aludni menjek..nem fogok a sötétben ülni és várnia a csodát .... és félek a sötétben)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 12:50 pm
Narcisz A villany le van kapcsolva, de a gép maradXD (nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék, se elég késő, hogy aludni menjek..nem fogok a sötétben ülni és várnia a csodát .... és félek a sötétben) a villany az már jó.... de..... öhm.... félreérthető: "nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék" vagy csak nekem megint túl perverz a fantáziám whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 12:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 1:06 pm
napsugar Narcisz A villany le van kapcsolva, de a gép maradXD (nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék, se elég késő, hogy aludni menjek..nem fogok a sötétben ülni és várnia a csodát .... és félek a sötétben) a villany az már jó.... de..... öhm.... félreérthető: "nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék" vagy csak nekem megint túl perverz a fantáziám whee Fotonka, a zseblámpa szigoruan villágításra van scream ! Hihetetlen, ez a mai fiatalság.... *puffog*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 1:09 pm
Narcisz napsugar Narcisz A villany le van kapcsolva, de a gép maradXD (nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék, se elég késő, hogy aludni menjek..nem fogok a sötétben ülni és várnia a csodát .... és félek a sötétben) a villany az már jó.... de..... öhm.... félreérthető: "nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék" vagy csak nekem megint túl perverz a fantáziám whee Fotonka, a zseblámpa szigoruan villágításra van scream ! Hihetetlen, ez a mai fiatalság.... *puffog*
*ártatlan arc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 1:14 pm
Na gyerekek AO a vérbeli műtős megérkezett szeletelek vérátömlesztést vállalaok és várom az adományokat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|