Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 112 113 114 115 116 117 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 2:40 am

stranger12
Wow...a kis karmos közbelép.....

ez kire vonatkozik?? eek
@Ao: a leosztás visszafelé is érvényes ha rossz vámpír leszel twisted
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 8:28 am

rám am tom :p

Hungarian Aoyama

Dangerous Smoker

6,500 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Dressed Up 200
  • Full closet 200

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sat Mar 28, 2009 11:24 am

napsugar
stranger12
Wow...a kis karmos közbelép.....

ez kire vonatkozik?? eek
@Ao: a leosztás visszafelé is érvényes ha rossz vámpír leszel twisted

Az egyetlen vámpírunkra....tehetek róla, hogy levette a karmait? sweatdrop
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 12:08 pm

neked viszont látom vannak xd és de belilultál biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Narcisz

PostPosted: Sat Mar 28, 2009 12:25 pm

Nyaf.... én is akarok Yemaya gyöngyét... de majd megszerzem, galádul és orvul... *betörő felszerélést csomagolja a hátizsákjába*
Amúgy mindketten tök jól néztek ki, csak Fotonkát fest furán a nyuszifül ehez a ruhához.....
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 12:28 pm

mer pillenyufi lettem 4laugh nyem tecik?? crying

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 12:29 pm

így jobb?? crying
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 12:33 pm

napsugar
így jobb?? crying

Szerintem igen, mert a fehér nagyon kiugrott a többi lila tárgy közül, na meg alapból egy fenséges mitkus lény volták, aki fegyelmet is parancsol (lásd ostor) ehez a nyufifül picit odavágott XP bocsi...le lehet csapni....

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 12:38 pm

Narcisz
napsugar
így jobb?? crying

Szerintem igen, mert a fehér nagyon kiugrott a többi lila tárgy közül, na meg alapból egy fenséges mitkus lény volták, aki fegyelmet is parancsol (lásd ostor) ehez a nyufifül picit odavágott XP bocsi...le lehet csapni....

hahhjjj szépségtanácsadás mindig jöhet xd néha túlzásokba esek öltözködés terén (de csak gaia-n)

am WWF mozgalom indul mindneki kapcsolja le a villanyt otthon egy órán keresztül ahogy több millió ember rajtad kívül a világban teszi 3nodding
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 12:46 pm

napsugar
Narcisz
napsugar
így jobb?? crying

hahhjjj szépségtanácsadás mindig jöhet xd néha túlzásokba esek öltözködés terén (de csak gaia-n)

am WWF mozgalom indul mindneki kapcsolja le a villanyt otthon egy órán keresztül ahogy több millió ember rajtad kívül a világban teszi 3nodding

A villany le van kapcsolva, de a gép maradXD (nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék, se elég késő, hogy aludni menjek..nem fogok a sötétben ülni és várnia a csodát .... és félek a sötétben)

Narcisz

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 12:50 pm

Narcisz

A villany le van kapcsolva, de a gép maradXD (nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék, se elég késő, hogy aludni menjek..nem fogok a sötétben ülni és várnia a csodát .... és félek a sötétben)
a villany az már jó.... de..... öhm.... félreérthető: "nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék" vagy csak nekem megint túl perverz a fantáziám whee
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 12:52 pm

XD

Hungarian Aoyama

Dangerous Smoker

6,500 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Dressed Up 200
  • Full closet 200

Narcisz

PostPosted: Sat Mar 28, 2009 1:06 pm

napsugar
Narcisz

a villany az már jó.... de..... öhm.... félreérthető: "nincs se zseblámpám, se pasi akivel hancurozhatnék" vagy csak nekem megint túl perverz a fantáziám whee

Fotonka, a zseblámpa szigoruan villágításra van scream ! Hihetetlen, ez a mai fiatalság.... *puffog*
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 1:09 pm

Narcisz
napsugar
Narcisz

Fotonka, a zseblámpa szigoruan villágításra van scream ! Hihetetlen, ez a mai fiatalság.... *puffog*

User Image *ártatlan arc*

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Hungarian Aoyama

Dangerous Smoker

6,500 Points
  • Risky Lifestyle 100
  • Dressed Up 200
  • Full closet 200
PostPosted: Sat Mar 28, 2009 1:14 pm

Na gyerekek AO a vérbeli műtős megérkezett szeletelek vérátömlesztést vállalaok és várom az adományokat
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 112 113 114 115 116 117 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games