|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:05 pm
Setsuna Dragonclaw mnie nada pajti riebiata, paka whee (czyli papaty ludziska whee ) XD .. papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw mnie nada pajti riebiata, paka whee (czyli papaty ludziska whee ) Ciao xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , musiałem wyskoczyć na chwilkę , ale jestem xd hejhej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:06 pm
PointZer0 Dobra , musiałem wyskoczyć na chwilkę , ale jestem xd :3 whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:07 pm
ludziska, ja jeszcze Z TAD nie mykam whee po prostu znoof sie zagapilam i wpisalam w nie to miejsce co trzeba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:07 pm
Setsuna Dragonclaw PointZer0 Dobra , musiałem wyskoczyć na chwilkę , ale jestem xd :3 whee >A idźże odemnie mała cholero xd *łapie pysk obiema łapami i zaciska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:09 pm
Setsuna Dragonclaw ludziska, ja jeszcze Z TAD nie mykam whee po prostu znoof sie zagapilam i wpisalam w nie to miejsce co trzeba sweatdrop jakas podejrzana jestes.. czesto ci sie to zdarza... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:11 pm
nic nie moze byc meczace niz gadanie na gadu z kumplem ktory wszystko chce wiedziec - czemu? a kto? (...) itp _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:12 pm
ninja *wskakooje na fotelik* *zaczyna tańczyc* weeee were boooooorn !! born too beeee wiiiiiiild !!! xd whee xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:12 pm
M-Teen nic nie moze byc meczace niz gadanie na gadu z kumplem ktory wszystko chce wiedziec - czemu? a kto? (...) itp _ _" Jak jest tobą zainteresowany to chce wiedzieć jak najwięcej :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:13 pm
M-Teen nic nie moze byc meczace niz gadanie na gadu z kumplem ktory wszystko chce wiedziec - czemu? a kto? (...) itp _ _" wtedy uzywa sie magicznego slowa...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:13 pm
poraz ktorys tam dzisiaj hej wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:14 pm
Aidanna poraz ktorys tam dzisiaj hej wszystkim Hej Aidanna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:15 pm
PointZer0 Setsuna Dragonclaw PointZer0 Dobra , musiałem wyskoczyć na chwilkę , ale jestem xd :3 whee >A idźże odemnie mała cholero xd *łapie pysk obiema łapami i zaciska* no nie zlosc sie na mnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 12:15 pm
Aidanna poraz ktorys tam dzisiaj hej wszystkim witaj 4laugh whee *przytuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|