|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:32 am
Melania Moon opcy a ja ide na kolacje jakas........................ smacznego *siada w fotelu* lisku chodz do mnie na kolanka*wola**podbiega do niej i wskakuje jej na kolanka* miuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:32 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw xd >
PointZer0 Hejka xd Setsuna : hmm...... a ja wiem... nie testowalem jeszcze , Nekromanci na południe od Lasu Starożytnych gdzie zazwyczaj przebywam podpisali Concordat Chaosium , więc w zasadzie nie mogę ich tknąć sweatdrop a tam nekromanci... banda na wpol umarlych idiotow klocacych sie o wladze... a jak wplywa ta twoja radioaktywnosc na demony? To też zależy jaka dawka i jaki demon... W zasadzie nic poważnego. Broń trzeba dostosować do przeciwnika. hmm... blaugh > ciekawi mnie jak dzialasz na banshee i sukuby blaugh oraz "tych co pochodza z cieni" whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:33 am
HeeroX Melania Moon opcy a ja ide na kolacje jakas........................ smacznego *siada w fotelu* lisku chodz do mnie na kolanka*wola**podbiega do niej i wskakuje jej na kolanka* miuu whee *drapie liska za uszkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:34 am
witajcie 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:34 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh witajjj *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:35 am
Setsuna Dragonclaw hmm... blaugh > ciekawi mnie jak dzialasz na banshee i sukuby blaugh oraz "tych co pochodza z cieni" whee Istoty ciania łatwa sprawa , małe wyładowanie nuklearne albo strumień światła , a banshee są niestabilne strasznie , dotknąć ich nie można małym podmuchem kinetycznym żeby się to to nie rozpadło... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*mruczy cicho na kolankach Melani*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh witaj whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh Witaj ^^ *pshytul lethi ^^ *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:36 am
Melania Moon Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh witajjj *przytula* 4laugh 4laugh whee *przytuuuuuuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:37 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw hmm... blaugh > ciekawi mnie jak dzialasz na banshee i sukuby blaugh oraz "tych co pochodza z cieni" whee Istoty ciania łatwa sprawa , małe wyładowanie nuklearne albo strumień światła , a banshee są niestabilne strasznie , dotknąć ich nie można małym podmuchem kinetycznym żeby się to to nie rozpadło... sweatdrop O_o' crying > a wiec cos/kogos w rodzaju starego dobrego kage tak bys zalatwil? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:37 am
*myśli co by tu nabroić* twisted *patrzy na sterte naczyń w kuchni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:38 am
Setsuna Dragonclaw Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh witaj whee >O.o 4laugh *glaszcze po lepq* 4laugh .. sliczna 4laugh 3nodding witaj Zero *przytuuuuuuuuul* whee Aya *przytuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|