|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:25 am
Melania Moon agut Heyka wszystkim!! blaugh *przytula* witam smile my sie nie znamy chyba wink jestem Melania smile A ja Aga ;] Milo mi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:26 am
HeeroX ah tak razz *sciaga ja szybko przebierajac lapkami jest blisko niej* *przeskakuje nad nim, ląduje na kanapie poczym wskakuje na szafe ^^ * witam tych co przyszli ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tez wszystkich witam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xd >
PointZer0 Hejka xd Setsuna : hmm...... a ja wiem... nie testowalem jeszcze , Nekromanci na południe od Lasu Starożytnych gdzie zazwyczaj przebywam podpisali Concordat Chaosium , więc w zasadzie nie mogę ich tknąć sweatdrop a tam nekromanci... banda na wpol umarlych idiotow klocacych sie o wladze... a jak wplywa ta twoja radioaktywnosc na demony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja ide na kolacje jakas........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:28 am
witajcie! *przytuuuuula obydwie* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:29 am
opcy a ja ide na kolacje jakas........................ opcy gratuluje cierpliwosci do siedzenia z nami O_o' smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:29 am
Setsuna Dragonclaw xd >
PointZer0 Hejka xd Setsuna : hmm...... a ja wiem... nie testowalem jeszcze , Nekromanci na południe od Lasu Starożytnych gdzie zazwyczaj przebywam podpisali Concordat Chaosium , więc w zasadzie nie mogę ich tknąć sweatdrop a tam nekromanci... banda na wpol umarlych idiotow klocacych sie o wladze... a jak wplywa ta twoja radioaktywnosc na demony? *pomaga Setsu ^^ * pomoc zwierzakom ^^ pa opcy, smacznego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:30 am
opcy a ja ide na kolacje jakas........................ smacznego *siada w fotelu* lisku chodz do mnie na kolanka*wola*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw xd >
PointZer0 Hejka xd Setsuna : hmm...... a ja wiem... nie testowalem jeszcze , Nekromanci na południe od Lasu Starożytnych gdzie zazwyczaj przebywam podpisali Concordat Chaosium , więc w zasadzie nie mogę ich tknąć sweatdrop a tam nekromanci... banda na wpol umarlych idiotow klocacych sie o wladze... a jak wplywa ta twoja radioaktywnosc na demony? To też zależy jaka dawka i jaki demon... W zasadzie nic poważnego. Broń trzeba dostosować do przeciwnika.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|