|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:16 am
czyli co? xd dobra wiem, spiacy tygrys
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:18 am
Ntsumi_Aya HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX dziewczyny tylko delikatnie xd xd xd xd *przewraca go blaugh * tearaz mi nie uciekniesz xd *łaskocze xd * *smieje sie i macha ogonkiem* *smieje się razem z nim i ciągle go laskocze xd * whee *traca ja lapka i proboje sie wyrwac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:19 am
Setsuna Dragonclaw czyli co? xd dobra wiem, spiacy tygrys słoooooooooooooooooodkie biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX dziewczyny tylko delikatnie xd xd xd xd *przewraca go blaugh * tearaz mi nie uciekniesz xd *łaskocze xd * *smieje sie i macha ogonkiem* *smieje się razem z nim i ciągle go laskocze xd * whee *traca ja lapka i proboje sie wyrwac* *puszcza go i tym razem ona ucieka xd blaugh * gon mnie xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw no to co? whee <"> mhrrrau blaugh whee Nie o smak chodzi... promieniowanie nie robi dobrze na żadne organizmy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:20 am
Heyka wszystkim!! blaugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:21 am
Ntsumi_Aya HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX dziewczyny tylko delikatnie xd xd xd xd *przewraca go blaugh * tearaz mi nie uciekniesz xd *łaskocze xd * *smieje sie i macha ogonkiem* *smieje się razem z nim i ciągle go laskocze xd * whee *traca ja lapka i proboje sie wyrwac* *puszcza go i tym razem ona ucieka xd blaugh * gon mnie xd blaugh ah tak razz *sciaga ja szybko przebierajac lapkami jest blisko niej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:22 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw no to co? whee <"> mhrrrau blaugh whee Nie o smak chodzi... promieniowanie nie robi dobrze na żadne organizmy xd nawet na martwe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:22 am
agut Heyka wszystkim!! blaugh *przytula* witam smile my sie nie znamy chyba wink jestem Melania smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:24 am
Hejka xd
Setsuna : hmm...... a ja wiem... nie testowalem jeszcze , Nekromanci na południe od Lasu Starożytnych gdzie zazwyczaj przebywam podpisali Concordat Chaosium , więc w zasadzie nie mogę ich tknąć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|