|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:21 am
BeeWolf Aidanna hejka wam ja tylko nachwilke blaugh bee jak bnedziesz gangsterem ja Dabu z Bee cool to spoko blaugh heart /Czekaj Musze sobie przyponieć Dabu to ten co miał fajny dom ?? czy ten z OutCast ? niewarzne ja bede fajniejszy biggrin xp ten z outcast... on byl tak taki fajny whee ... to jak pil herbatke najbardziej mi sie podobalo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:22 am
HeeroX ratunnnnkuuuu nie wytrzymam hahahahah *zwija sie ze smiechy* twisted *laskocze go dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:22 am
Aidanna BeeWolf Aidanna hejka wam ja tylko nachwilke blaugh bee jak bnedziesz gangsterem ja Dabu z Bee cool to spoko blaugh heart /Czekaj Musze sobie przyponieć Dabu to ten co miał fajny dom ?? czy ten z OutCast ? niewarzne ja bede fajniejszy biggrin xp ten z outcast... on byl tak taki fajny whee ... to jak pil herbatke najbardziej mi sie podobalo.... Ale pamientaj ze herbatka nie jest gangsterska biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:23 am
HeeroX M-Teen HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* witaj 4laugh czesc smile jak sie masz? tylko nie siadaj na mnie XP au au au Aya *smieje sie* nms biggrin Aidanna OGLĄDAŁAS BEE COOL? 'To nie po gangstersku!' xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:24 am
*zmienia sie w liska i wskakuje na szafe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna hejka wam ja tylko nachwilke blaugh bee jak bnedziesz gangsterem ja Dabu z Bee cool to spoko blaugh heart /Czekaj Musze sobie przyponieć Dabu to ten co miał fajny dom ?? czy ten z OutCast ? niewarzne ja bede fajniejszy biggrin xp ten z outcast... on byl tak taki fajny whee ... to jak pil herbatke najbardziej mi sie podobalo.... Ale pamientaj ze herbatka nie jest gangsterska biggrin xd bo to nie jest gangsterskie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX Ntsumi_Aya HeeroX M-Teen HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* witaj 4laugh czesc smile jak sie masz? tylko nie siadaj na mnie XP au au au Aya *smieje sie* bierze przyklad z Setsu i też laskocze xd * ratunnnnkuuuu nie wytrzymam hahahahah *zwija sie ze smiechy* hehe twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:25 am
HeeroX *zmienia sie w liska i wskakuje na szafe* *wskakuje za nim, lapie go i dalej laskocze* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:26 am
Aidanna BeeWolf Aidanna BeeWolf Aidanna hejka wam ja tylko nachwilke blaugh bee jak bnedziesz gangsterem ja Dabu z Bee cool to spoko blaugh heart /Czekaj Musze sobie przyponieć Dabu to ten co miał fajny dom ?? czy ten z OutCast ? niewarzne ja bede fajniejszy biggrin xp ten z outcast... on byl tak taki fajny whee ... to jak pil herbatke najbardziej mi sie podobalo.... Ale pamientaj ze herbatka nie jest gangsterska biggrin xd bo to nie jest gangsterskie whee to nie po gangstersku iii *poazywanie malego palca* to nie po gansterku tak pic herbate xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:27 am
M-Teen to nie po gangstersku iii *poazywanie malego palca* to nie po gansterku tak pic herbate xd xd xd A ty co ... Stoi pod sciana i pije herbe biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX *zmienia sie w liska i wskakuje na szafe* xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wskakuje pod lozko* ratunku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:28 am
*wchodzi do srodka bierze soczek pomaranczowy i siada w fotelu, usmiecha sie na widok liska* witam wszystkich biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:28 am
ok ... ja koncze ... bo sie zagadalem i mam koniec czasu ... * zdejmuje kocyk ... wyciera gorace czolo ....* *aaa... psiq* czesc ... * wychodzi ... do kuhni ... otwiera lodoofke ... zamyka sie w niej ... i znika exclaim *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|