|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:14 am
HeeroX Setsuna Dragonclaw HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* Heero 4laugh i znoof mam wrazenie ze cie dawno nie bylo whee jak tam? biggrin wszystko ok tylko nudzi mi sie gonk a co u ciebie ? smile *mowi przygnieciony przez Aye * w porzadku whee wygodny jestes whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:14 am
bawic bawic tylko gdzie *mowi pod Setsuna i Aya* no dziewczyny od kiedy robie za sofe -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:15 am
HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:16 am
HeeroX bawic bawic tylko gdzie *mowi pod Setsuna i Aya* no dziewczyny od kiedy robie za sofe -_- hmmm sofe?? *przytola liska i pac poducha* jaka sofe ? ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:16 am
HeeroX bawic bawic tylko gdzie *mowi pod Setsuna i Aya* no dziewczyny od kiedy robie za sofe -_- gdziekolwiek blaugh nawet w domu mozesz sie pobawic xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeeroX bawic bawic tylko gdzie *mowi pod Setsuna i Aya* no dziewczyny od kiedy robie za sofe -_- od teraz xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* witaj 4laugh czesc smile jak sie masz? tylko nie siadaj na mnie XP au au au Aya *smieje sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:18 am
hejka wam ja tylko nachwilke blaugh bee jak bnedziesz gangsterem ja Dabu z Bee cool to spoko blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw HeeroX bawic bawic tylko gdzie *mowi pod Setsuna i Aya* no dziewczyny od kiedy robie za sofe -_- od teraz xd xd xd nieee hahahaha nie tylko nie to ja mam straszne laskotki ratunnnkuuuuuu hahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:19 am
HeeroX M-Teen HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* witaj 4laugh czesc smile jak sie masz? tylko nie siadaj na mnie XP au au au Aya *smieje sie* bierze przyklad z Setsu i też laskocze xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:20 am
Aidanna hejka wam ja tylko nachwilke blaugh bee jak bnedziesz gangsterem ja Dabu z Bee cool to spoko blaugh heart /Czekaj Musze sobie przyponieć Dabu to ten co miał fajny dom ?? czy ten z OutCast ? niewarzne ja bede fajniejszy biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:21 am
Ntsumi_Aya HeeroX M-Teen HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* witaj 4laugh czesc smile jak sie masz? tylko nie siadaj na mnie XP au au au Aya *smieje sie* bierze przyklad z Setsu i też laskocze xd * ratunnnnkuuuu nie wytrzymam hahahahah *zwija sie ze smiechy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|