|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:06 am
siedze z descikiem, on skrobie w fona siedzi na kanapie, napomoc on siedzi i nic... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:06 am
Ntsumi_Aya YumiTao M-Teen *tural sie ze smiechu na podlodze* BUHAHAHA *turla sie nadal* hahaha whee *wali sie patelnia* xp spokojnie biggrin pierwsze objamy niedorozwoju xp xd xd xd xd eMka , bo sobie jeszcze krzywde zrobisz!! xp *zabiera jej patelnie i przywiązuje do krzesła* spokojnie.. *siedzi zwiazana ana 3 sposty* nie podoba mi sie ta zabawa stare ROZWIĄZCIE MNIE!!! gonk xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:07 am
Addik poem umieszcze czla rozmowe z gg na gai .. co by ie pisac 2 razy .. crying whee eme? neutral ^^U
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
//Now Playing: Fisz Envee [Fru ! #03] Do Pani [5:49]
*wgnieciony w fotel jestem ta plyta 3nodding !!!*
a poza tym to witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech , dobra , lecę... Dobranoc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat eMciu- prześlicznie wyglądasz heart *całus w polik* *przytuuuuuuul* 4laugh siemka wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf siedze z descikiem, on skrobie w fona siedzi na kanapie, napomoc on siedzi i nic... xd witka Bee, opcy i papaty zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:09 am
cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:09 am
M-Teen Ntsumi_Aya YumiTao M-Teen *tural sie ze smiechu na podlodze* BUHAHAHA *turla sie nadal* hahaha whee *wali sie patelnia* xp spokojnie biggrin pierwsze objamy niedorozwoju xp xd xd xd xd eMka , bo sobie jeszcze krzywde zrobisz!! xp *zabiera jej patelnie i przywiązuje do krzesła* spokojnie.. *siedzi zwiazana ana 3 sposty* nie podoba mi sie ta zabawa stare ROZWIĄZCIE MNIE!!! gonk xp sweatdrop 0_o ok ok .... *rozwiazuje eMke, chowa patelnie przed eMką* Witaj opcego i żegnam Zer0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:10 am
HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* Heero 4laugh i znoof mam wrazenie ze cie dawno nie bylo whee jak tam? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:10 am
M-Teen Ntsumi_Aya YumiTao M-Teen *tural sie ze smiechu na podlodze* BUHAHAHA *turla sie nadal* hahaha whee *wali sie patelnia* xp spokojnie biggrin pierwsze objamy niedorozwoju xp xd xd xd xd eMka , bo sobie jeszcze krzywde zrobisz!! xp *zabiera jej patelnie i przywiązuje do krzesła* spokojnie.. *siedzi zwiazana ana 3 sposty* nie podoba mi sie ta zabawa stare ROZWIĄZCIE MNIE!!! gonk xp sweatdrop *wkłada sliczny biały kaftanik* ty wiesz jaki ci ładnie w bieli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:11 am
HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* Lisek biggrin 4laugh *skok na liska xd * Witaj Bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:12 am
Hej Bee i Opcy smile
Papa Zero blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:12 am
Setsuna Dragonclaw HeeroX cholerne nudy kurde nie ma co robic niech to wszystko*siada na kanapie* Heero 4laugh i znoof mam wrazenie ze cie dawno nie bylo whee jak tam? biggrin wszystko ok tylko nudzi mi sie gonk a co u ciebie ? smile *mowi przygnieciony przez Aye *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|