|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:54 am
YumiTao za rok lepiej ci pojdzie xd E , nie zamierzam sie zawiesić na rok , a trzy pisemne zdam napewno. Jak nie dostane sie na studia to sie po prostu na rok ogarnę za pracą i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Addik ot tak poprostu mam dola ... przez sentymentalne piosenki w kafeji ... i kilka innych czynnikoow To wyjdź z kafejki , alo poproś żeby muzę zmienili , trzeba sobie ograniczać taką muzęjak Linkin Park czy mangi podobne do X:Clampa , bo wprowadzają w melancholinjy nastr/quote] no i na dodatek zaczolem gadac o prawdziwych moich przezyciach z duchami ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zero ile ty sie anglika uczysz ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:56 am
*tural sie ze smiechu na podlodze* BUHAHAHA *turla sie nadal* hahaha whee *wali sie patelnia* xp spokojnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik PointZer0 Addik ot tak poprostu mam dola ... przez sentymentalne piosenki w kafeji ... i kilka innych czynnikoow To wyjdź z kafejki , alo poproś żeby muzę zmienili , trzeba sobie ograniczać taką muzęjak Linkin Park czy mangi podobne do X:Clampa , bo wprowadzają w melancholinjy nastr/quote] no i na dodatek zaczolem gadac o prawdziwych moich przezyciach z duchami ... eek sweatdrop jakimi duchami?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik no i na dodatek zaczolem gadac o prawdziwych moich przezyciach z duchami ... " prawdziwych przeżyciach z duchami " ? Dobra , to ja idę odsmażyć na patelni lody z przedwczoraj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:58 am
Setsuna Dragonclaw zero ile ty sie anglika uczysz ? blaugh tyle żeby dwa lata temu ANGLIK powiedział o mojej znajomości tego języka : " Bloody good " stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:59 am
bleh >< gadaliście przedtem o bulu brzucha i teraz mnie zaczęło boleć xp *kładzie sie na kanapie xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:00 am
M-Teen *tural sie ze smiechu na podlodze* BUHAHAHA *turla sie nadal* hahaha whee *wali sie patelnia* xp spokojnie biggrin pierwsze objamy niedorozwoju xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:01 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw zero ile ty sie anglika uczysz ? blaugh tyle żeby dwa lata temu ANGLIK powiedział o mojej znajomości tego języka : " Bloody good " stare nio co? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:02 am
YumiTao M-Teen *tural sie ze smiechu na podlodze* BUHAHAHA *turla sie nadal* hahaha whee *wali sie patelnia* xp spokojnie biggrin pierwsze objamy niedorozwoju xp xd xd xd xd eMka , bo sobie jeszcze krzywde zrobisz!! xp *zabiera jej patelnie i przywiązuje do krzesła* spokojnie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:03 am
Setsuna Dragonclaw PointZer0 Setsuna Dragonclaw zero ile ty sie anglika uczysz ? blaugh tyle żeby dwa lata temu ANGLIK powiedział o mojej znajomości tego języka : " Bloody good " stare nio co? sweatdrop Ech, wybacz , ale dalej wściekły jestem na ten angielski i potraktowałem to jak atak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:03 am
eMciu- prześlicznie wyglądasz heart *całus w polik* *przytuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:04 am
poem umieszcze czla rozmowe z gg na gai .. co by ie pisac 2 razy .. crying whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 10:06 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw PointZer0 Setsuna Dragonclaw zero ile ty sie anglika uczysz ? blaugh tyle żeby dwa lata temu ANGLIK powiedział o mojej znajomości tego języka : " Bloody good " stare nio co? sweatdrop Ech, wybacz , ale dalej wściekły jestem na ten angielski i potraktowałem to jak atak... wybaczam Zerus... w koncu zwykle sie na gildii nie wsciekasz blaugh crying >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|