|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:37 am
Setsuna Dragonclaw lepiej? whee
hej omi 3nodding *drzacy , przytula sie mocniej , a sople lodu rozplywaja sie splywajac jejna bluzeczke * dzzzzieki ... chyyyba zzzzalapalem dola .... *cmoq w poliq * *aaa.. psiq...* i sie przeziebilem .... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:39 am
YumiTao M-Teen crying no i kurde ze mnie sierota nie zdazylam zbidowac!! crying *wali sie patelnia po glowie* auć *wali sie patelnia po glowie nadal* *BANG, BANG, BANG, BANG, BANG (...)* crying a moze tak siekerką sobie ulzysz ? xd *BANg ja patelnia* xp *Bang siebie nadal patelnią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:41 am
Addik Setsuna Dragonclaw lepiej? whee
hej omi 3nodding *drzacy , przytula sie mocniej , a sople lodu rozplywaja sie splywajac jejna bluzeczke * dzzzzieki ... chyyyba zzzzalapalem dola .... *cmoq w poliq * *aaa.. psiq...* i sie przeziebilem .... crying dlaczego zlapales dola? smile w koncu na zewnatrz jest cieplo, sloneczko swieci, ptaszki cwierkaja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:41 am
Zieeeeeeeeeew , witam wszystkich
*przechodzi bez zwracania uwagi na walących się patelniami i idzie nalać sobie kawy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:43 am
PointZer0 Zieeeeeeeeeew , witam wszystkich *przechodzi bez zwracania uwagi na walących się patelniami i idzie nalać sobie kawy* czesc zero whee jak tam? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:44 am
Setsuna Dragonclaw PointZer0 Zieeeeeeeeeew , witam wszystkich *przechodzi bez zwracania uwagi na walących się patelniami i idzie nalać sobie kawy* czesc zero whee jak tam? biggrin Eme ? Hej Setsuna *cmok w czółko* Jak z czym ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:44 am
PointZer0 Zieeeeeeeeeew , witam wszystkich *przechodzi bez zwracania uwagi na walących się patelniami i idzie nalać sobie kawy* witaj blaugh jak tam maturka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:45 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw PointZer0 Zieeeeeeeeeew , witam wszystkich *przechodzi bez zwracania uwagi na walących się patelniami i idzie nalać sobie kawy* czesc zero whee jak tam? biggrin Eme ? Hej Setsuna *cmok w czółko* Jak z czym ? nastrojem, maturami whee whee >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:46 am
M-Teen YumiTao M-Teen crying no i kurde ze mnie sierota nie zdazylam zbidowac!! crying *wali sie patelnia po glowie* auć *wali sie patelnia po glowie nadal* *BANG, BANG, BANG, BANG, BANG (...)* crying a moze tak siekerką sobie ulzysz ? xd *BANg ja patelnia* xp *Bang siebie nadal patelnią* auztyzm sie szerzy xd to przykre....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ot tak poprostu mam dola ... przez sentymentalne piosenki w kafeji ... i kilka innych czynnikoow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao PointZer0 Zieeeeeeeeeew , witam wszystkich *przechodzi bez zwracania uwagi na walących się patelniami i idzie nalać sobie kawy* witaj blaugh jak tam maturka ? Polski : 20/20 Angielski : 15/20 ( kurwa mać , ja nawet po polsku nie umiem gadać na temat polskich kampanii anty-narkotykowych w mediach bo ich NIE MA , a co dopiero nazmyślać w czasie rzeczywistym gosciowi tak żeby uwierzył xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:50 am
PointZer0 YumiTao PointZer0 Zieeeeeeeeeew , witam wszystkich *przechodzi bez zwracania uwagi na walących się patelniami i idzie nalać sobie kawy* witaj blaugh jak tam maturka ? Polski : 20/20 Angielski : 15/20 ( kurwa mać , ja nawet po polsku nie umiem gadać na temat polskich kampanii anty-narkotykowych w mediach bo ich NIE MA , a co dopiero nazmyślać w czasie rzeczywistym gosciowi tak żeby uwierzył xp ) biedactwo
Lorak do mnie przed chwila zadzwonil ^^ heart w koncu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:51 am
PointZer0 YumiTao PointZer0 Zieeeeeeeeeew , witam wszystkich *przechodzi bez zwracania uwagi na walących się patelniami i idzie nalać sobie kawy* witaj blaugh jak tam maturka ? Polski : 20/20 Angielski : 15/20 ( kurwa mać , ja nawet po polsku nie umiem gadać na temat polskich kampanii anty-narkotykowych w mediach bo ich NIE MA , a co dopiero nazmyślać w czasie rzeczywistym gosciowi tak żeby uwierzył xp ) za rok lepiej ci pojdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:53 am
jakis flet nie wyzyty do mnie napisał na gg neutral pisze "wolisz dawac niz brac.." ?? czy on cos sugeruje neutral xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|