|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:25 am
nie siedz tyle w lodowce bo sie rozmrozi a wtedy nici z jedzonka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:26 am
witajcie... jush po urodzinkach ... uff xd Yumi.... wiesh moshe kiedy będzie Eredinek? sad je tęsknię crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:27 am
Kitty ShadowCat witajcie... jush po urodzinkach ... uff xd Yumi.... wiesh moshe kiedy będzie Eredinek? sad je tęsknię crying heart oj nie wie....zjebał mu sie komputer blaugh wiec chyba nie prędko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:28 am
YumiTao oj nie wie....zjebał mu sie komputer blaugh wiec chyba nie prędko cenzuruj swoje wypowiedzi poza melina blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:29 am
Smotno mi crying * siedzi w lodofce . Jego lzy zamienily sie w zamarzniete stroszki lodu * zzzzimno .... smutno .... yyyyy.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik YumiTao znowu sie obzarałam jak dzika...juz dzisiaj nic nie jem tylko bede przyjmowac płyny zeby nie umrzec xp a co jadlas question to sobie chociaz powyobrazam .. bo ja tylko po sniadaniu ... *dalej siedzi w lodofce i zaczynaja sie robic na nim sople* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crying no i kurde ze mnie sierota nie zdazylam zbidowac!! crying *wali sie patelnia po glowie* auć *wali sie patelnia po glowie nadal* *BANG, BANG, BANG, BANG, BANG (...)* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:30 am
Setsuna Dragonclaw Addik YumiTao znowu sie obzarałam jak dzika...juz dzisiaj nic nie jem tylko bede przyjmowac płyny zeby nie umrzec xp a co jadlas question to sobie chociaz powyobrazam .. bo ja tylko po sniadaniu ... *dalej siedzi w lodofce i zaczynaja sie robic na nim sople* xd *robi mine jak by mial powiedziec po narodzinach mama question * * Przytuuuuuul .... *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:31 am
Omega Sun YumiTao oj nie wie....zjebał mu sie komputer blaugh wiec chyba nie prędko cenzuruj swoje wypowiedzi poza melina blaugh to wcale nie jest brzydkie słowo blaugh ale jak chcesz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:32 am
M-Teen crying no i kurde ze mnie sierota nie zdazylam zbidowac!! crying *wali sie patelnia po glowie* auć *wali sie patelnia po glowie nadal* *BANG, BANG, BANG, BANG, BANG (...)* crying a moze tak siekerką sobie ulzysz ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:32 am
Addik Setsuna Dragonclaw Addik YumiTao znowu sie obzarałam jak dzika...juz dzisiaj nic nie jem tylko bede przyjmowac płyny zeby nie umrzec xp a co jadlas question to sobie chociaz powyobrazam .. bo ja tylko po sniadaniu ... *dalej siedzi w lodofce i zaczynaja sie robic na nim sople* xd *robi mine jak by mial powiedziec po narodzinach mama question * * Przytuuuuuul .... * lepiej? whee
hej omi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|