|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:08 am
Neilameane *idze sie bawic rapitografem na podworku* Papa Wam!!! pa... ok ludziska... też uciekam... bye bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:18 am
ok jush wroocilem ... zmienilem kafejke i eek dalej sa krzyzyki zamiast avataroof .... ******** ... a ja myslalem ze to wina fire wola , a to sie okazoje ze to gaia sie rypie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:19 am
Addik ok jush wroocilem ... zmienilem kafejke i eek dalej sa krzyzyki zamiast avataroof .... ******** ... a ja myslalem ze to wina fire wola , a to sie okazoje ze to gaia sie rypie ... ja widze kazdy av.. wlasnie zbieram od hamerykancow kasiore domokun ale ze mnie zebrak domokun bede sie smazyc w piekle domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:19 am
widzial ktos dzisiaj lathiel question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:21 am
M-Teen Addik ok jush wroocilem ... zmienilem kafejke i eek dalej sa krzyzyki zamiast avataroof .... ******** ... a ja myslalem ze to wina fire wola , a to sie okazoje ze to gaia sie rypie ... ja widze kazdy av.. wlasnie zbieram od hamerykancow kasiore domokun ale ze mnie zebrak domokun bede sie smazyc w piekle domokun no to jush sam nie wiem co jest ... moze to tak tylko niektuzy uzytkownicy maja ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:24 am
eee...chyba sie cos na gai zjebało bo zamiast postaci wyskauja mi krzyzyki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:27 am
YumiTao eee...chyba sie cos na gai zjebało bo zamiast postaci wyskauja mi krzyzyki xd ja widze wszytko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:29 am
M-Teen YumiTao eee...chyba sie cos na gai zjebało bo zamiast postaci wyskauja mi krzyzyki xd ja widze wszytko biggrin no to masz szczescie .... ale mozna to wykozystac na qiz dot . czy pamietash jaki mash avatarek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:31 am
M-Teen Addik widzial ktos dzisiaj lathiel question ja widziałam, ale tylko chwile 3nodding lepiej mi pom�ż: klickyumka pomóż smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:32 am
M-Teen YumiTao eee...chyba sie cos na gai zjebało bo zamiast postaci wyskauja mi krzyzyki xd ja widze wszytko biggrin czemu akurat ja ? gonk przeciez mieszkamy obok siebie mnie tez powinno wszyscko działac ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:34 am
M-Teen M-Teen Addik widzial ktos dzisiaj lathiel question ja widziałam, ale tylko chwile 3nodding lepiej mi pom�ż: klickyumka pomóż smile moge ci troche po bumpowac ale na kase nie licz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:35 am
a co do tych ixooff to mozna by to bylo zglosic na gai .. ale pewnie jush ktos to zrobil ... albi nie .. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:36 am
Addik a co do tych ixooff to mozna by to bylo zglosic na gai .. ale pewnie jush ktos to zrobil ... albi nie .. crying napewno to naprawia whee nie przezywaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:38 am
YumiTao M-Teen M-Teen Addik widzial ktos dzisiaj lathiel question ja widziałam, ale tylko chwile 3nodding lepiej mi pom�ż: klickyumka pomóż smile moge ci troche po bumpowac ale na kase nie licz xd WŁASNIE DOSTALAM 4k OD JAKIEGOS GOSICA Z ZOLTYM IROKEZEM!!! CHWALA MU ZA TO smile TERAZ BEDE ZBIERAC NA ANGELIC PENDANT XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|