|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:50 am
Addik pozyczy mi ktos na Romani Glasses 1100 bo mam tylko 700 a na markecie jest okazja [1800] i dzisiaj jush nie zdaze tyle uzbierac ... a nastepne sa za 3000 .. crying gonk crying obiecuje ze oddam jak tylko bede mial jakas kase exclaim exclaim exclaim wyslalam juz trade'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:51 am
racqel Addik pozyczy mi ktos na Romani Glasses 1100 bo mam tylko 700 a na markecie jest okazja [1800] i dzisiaj jush nie zdaze tyle uzbierac ... a nastepne sa za 3000 .. crying gonk crying obiecuje ze oddam jak tylko bede mial jakas kase exclaim exclaim exclaim ja bym dal, ale musze najpierw kupic karykature od *blessa i jeszcze mi troche brakuje... nastepnym razem ziom! ja juz mu dalem... a ile tobie potrzeba ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:53 am
Ntsumi_Aya Neilameane Aaaaaaaaaaaaale byl niedomyty!!!! I nie wiedzial co to maszynka do golenia.... Potem Arwena za nim musiala z takowaz latac, sam jednak pomyslal ze to miecz....==" bo taki był scenariusz xp Taki scenariusz... za niektore sceny to PJ powinien dostac w pape. Np. zamiast Glorfindela, ktory znalazl na wstepie do Rivendell Aragorna i kompanie, to wsadzili Arwene... =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:53 am
ok .... jush mam exclaim Dzieki tylko niejestem pewien czy wyslal mi ozzz czy aya bo sie tak cieszylem ze sie zapomnialem .. sweatdrop
komu potwierdzilem question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:54 am
Neilameane Ntsumi_Aya Neilameane Aaaaaaaaaaaaale byl niedomyty!!!! I nie wiedzial co to maszynka do golenia.... Potem Arwena za nim musiala z takowaz latac, sam jednak pomyslal ze to miecz....==" bo taki był scenariusz xp Taki scenariusz... za niektore sceny to PJ powinien dostac w pape. Np. zamiast Glorfindela, ktory znalazl na wstepie do Rivendell Aragorna i kompanie, to wsadzili Arwene... =="no coz >< tak to juz jest z filmami ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:55 am
Addik ok .... jush mam exclaim Dzieki tylko niejestem pewien czy wyslal mi ozzz czy aya bo sie tak cieszylem ze sie zapomnialem .. sweatdrop komu potwierdzilem question mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:55 am
Addik ok .... jush mam exclaim Dzieki tylko niejestem pewien czy wyslal mi ozzz czy aya bo sie tak cieszylem ze sie zapomnialem .. sweatdrop komu potwierdzilem question niewiem xp ja mam całyczas X i wkońc niejestem pewna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:58 am
Ozzwald Addik ok .... jush mam exclaim Dzieki tylko niejestem pewien czy wyslal mi ozzz czy aya bo sie tak cieszylem ze sie zapomnialem .. sweatdrop komu potwierdzilem question mi ok ... tak mi sie tesh wydawalo tylko nie bylem pewien . oddam ci razem z tymi 2000 "na dobry poczatek " dzieki ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:59 am
ja tez jestem na gai sama ale nie rozpaczam bo to glupie razz wole miec kogos w realu biggrin smile
tam tam tararam tam tam tam tararam tam tararam tururuuu turuuu turu *tajniacko sie pojawia na zyrandolu i skacze z niego na srodek parkietu* ninja *prostuje sylwetke, błysk w oku, usmieszek* Witam państwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:01 am
M-Teen ja tez jestem na gai sama ale nie rozpaczam bo to glupie razz wole miec kogos w realu biggrin smile tam tam tararam tam tam tam tararam tam tararam tururuuu turuuu turu *tajniacko sie pojawia na zyrandolu i skacze z niego na srodek parkietu* ninja *prostuje sylwetke, błysk w oku, usmieszek* Witam państwa czesc .. blaugh wypas piosenka blaugh ja mushe na chwile spadac ale za jakies 20-15 minut wrooce ... jescze raz dzieki za trada ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:03 am
M-Teen ja tez jestem na gai sama ale nie rozpaczam bo to glupie razz wole miec kogos w realu biggrin smile tam tam tararam tam tam tam tararam tam tararam tururuuu turuuu turu *tajniacko sie pojawia na zyrandolu i skacze z niego na srodek parkietu* ninja *prostuje sylwetke, błysk w oku, usmieszek* Witam państwa taa tak to by każdy chciał .... T,T Witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:03 am
*rozplywa sie w powietrzu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:04 am
Addik *rozplywa sie w powietrzu* wiec pa ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:06 am
*idze sie bawic rapitografem na podworku* Papa Wam!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|