|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:40 am
]Goth bless[ A ja chcialem poinformowac wszystkich , ze jestem.... SZCZESLIWY !!!!!!!!!!! scream scream scream heart co cie tak uszczesliwilo question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:41 am
Neilameane E tam Aragorn... Zawsze jakis niedomyty chodzil... elfy to co innego.. ale to jest człowiek.... czatownik... no i była tam wojna wiec wiesz ninja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik ]Goth bless[ A ja chcialem poinformowac wszystkich , ze jestem.... SZCZESLIWY !!!!!!!!!!! scream scream scream heart co cie tak uszczesliwilo question pewnie Ibris...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak to co?! JEST ZE MNA IBRISSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:42 am
Ntsumi_Aya Neilameane E tam Aragorn... Zawsze jakis niedomyty chodzil... elfy to co innego.. ale to jest człowiek.... czatownik... no i była tam wojna wiec wiesz ninja biggrin Elfy RULEZZZ!! (poza tym polecam Silmarilion ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:43 am
Addik Neilameane E tam Aragorn... Zawsze jakis niedomyty chodzil... z calej paczki to wlasnie jego najbardziej lubialem xp TAK TRZYMAĆ!!!!!!!!!! xd Witaj Goth żegan tych co poszli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:43 am
]Goth bless[ Jak to co?! JEST ZE MNA IBRISSSSSS!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream heart wy to macie fajnie ... kazdy ma kogos a ja tu samiutki siedze i zaraz chyba zaleje sie browarami ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:44 am
Addik ]Goth bless[ Jak to co?! JEST ZE MNA IBRISSSSSS!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream heart wy to macie fajnie ... kazdy ma kogos a ja tu samiutki siedze i zaraz chyba zaleje sie browarami ... crying witaj w klubie xp 9tylko ja sie sokiem zalewam xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:45 am
Ntsumi_Aya Addik Neilameane E tam Aragorn... Zawsze jakis niedomyty chodzil... z calej paczki to wlasnie jego najbardziej lubialem xp TAK TRZYMAĆ!!!!!!!!!! xd Witaj Goth żegan tych co poszli xp Aaaaaaaaaaaaale byl niedomyty!!!! I nie wiedzial co to maszynka do golenia.... Potem Arwena za nim musiala z takowaz latac, sam jednak pomyslal ze to miecz....=="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:46 am
Addik ]Goth bless[ Jak to co?! JEST ZE MNA IBRISSSSSS!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream heart wy to macie fajnie ... kazdy ma kogos a ja tu samiutki siedze i zaraz chyba zaleje sie browarami ... crying znam to.. tez czesto tak robie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:47 am
Addik ]Goth bless[ Jak to co?! JEST ZE MNA IBRISSSSSS!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream heart wy to macie fajnie ... kazdy ma kogos a ja tu samiutki siedze i zaraz chyba zaleje sie browarami ... crying E no nie ma chyba tak zle! *pocieszajaca glaszcze go po glowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Jak to co?! JEST ZE MNA IBRISSSSSS!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream heart mam pytanie... niekt mowia na ciebie Kage... ale Kage został kopnięty dawno temu... ale biorąc pod uwagę twpogysowania... i Kage'a.... więc.. to ty Kanegoyami ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pozyczy mi ktos na Romani Glasses 1100 bo mam tylko 700 a na markecie jest okazja [1800] i dzisiaj jush nie zdaze tyle uzbierac ... a nastepne sa za 3000 .. crying gonk crying obiecuje ze oddam jak tylko bede mial jakas kase exclaim exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:49 am
Addik pozyczy mi ktos na Romani Glasses 1100 bo mam tylko 700 a na markecie jest okazja [1800] i dzisiaj jush nie zdaze tyle uzbierac ... a nastepne sa za 3000 .. crying gonk crying obiecuje ze oddam jak tylko bede mial jakas kase exclaim exclaim exclaim ja bym dal, ale musze najpierw kupic karykature od *blessa i jeszcze mi troche brakuje... nastepnym razem ziom!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:49 am
Neilameane Aaaaaaaaaaaaale byl niedomyty!!!! I nie wiedzial co to maszynka do golenia.... Potem Arwena za nim musiala z takowaz latac, sam jednak pomyslal ze to miecz....==" bo taki był scenariusz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|