|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:34 am
Ntsumi_Aya Neilameane Ntsumi_Aya Neilameane *usmiech na twarzy plus rozmarzenie* *wlasnie zobaczyla Orlando Bloom'a w przydlugich wlosach....* heart heart hmmm xd (mnie sie żaden aktor nie podoba... nie może jeden... blaugh ) A... a... a.... aaaaaaaaaaaale to ORLANDO BLOOM!!! I.... i... i.....i w dlugich wlosach!!!! (maniakalne uwielbienie ow aktora. Lepiej nie wchodzic do jej pokoju ==")kurde... bo już się gubić zaczyna.... to on gral legolasa, czy Aragorna ? (aaraaagoooornnn.... ^^) Legolasa!!! Aragorna gral Viggo Motrensen (czy jakos tak...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:35 am
BeeWolf mam je drugim Avkiem biggrin whee Meow=^_^=*Uklada sie na glowie wilczka*Nyaaa jakie fajne sloneczko Mrrrrrrrr 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf Sei chan BeeWolf a ten jest nienormalny biggrin piekna czarna plama biggrin ... bardzo mi sie podoba biggrin xd i zawsze ma ubranko dy sytuacji odpowiednie biggrin xd Wolalam jak miales ten fajny fryzik 3nodding Warkoczyki ala PIMP ... czy Afro ala Afroman ? czarnuch powinien miec afro... Moi bracia też nosza Warkoczyki, a na polu bawełny gdy słonce przypieka aleniej nie mieć Afro bo sie głowa poci biggrin eek chyba sobie American pie 2 obejrze biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bede leciec moze jeszcze wpadne papa *przytula kazdego i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *strasznie zmeczona lekko caluje ozzoego w usta* *tuli ja do siebie* slonko uwazaj na cytaty bo nasz usuna z tad a ja nie chce sie nigdzie ruszac bo mi przy tobie dobrze glupie ograniczenia *MY CHCEMY WIECEJ PRZESTRZENI* *przytulas* heart nigdy jej nie dostaniemy, musi nam wystarczyc to co mamy... heart heart sweatdrop whee .... dobra ja musze juz isc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:36 am
Melania Moon Bloom gral Legolasa a heart Aragorna heart gral heart Vigo Mortensen heart ok więc... heart Vigo Mortensen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:37 am
E tam Aragorn... Zawsze jakis niedomyty chodzil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon bede leciec moze jeszcze wpadne papa *przytula kazdego i znika* czesc Aidanna czesc Melania Moon ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna *strasznie zmeczona lekko caluje ozzoego w usta* *tuli ja do siebie* slonko uwazaj na cytaty bo nasz usuna z tad a ja nie chce sie nigdzie ruszac bo mi przy tobie dobrze glupie ograniczenia *MY CHCEMY WIECEJ PRZESTRZENI* *przytulas* heart nigdy jej nie dostaniemy, musi nam wystarczyc to co mamy... heart heart sweatdrop whee .... dobra ja musze juz isc crying pa kotku... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:38 am
Mykam papatki!!!*Zeskakuje z glowy Bee i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane E tam Aragorn... Zawsze jakis niedomyty chodzil... z calej paczki to wlasnie jego najbardziej lubialem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja chcialem poinformowac wszystkich , ze jestem.... SZCZESLIWY !!!!!!!!!!! scream scream scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:40 am
]Goth bless[ A ja chcialem poinformowac wszystkich , ze jestem.... SZCZESLIWY !!!!!!!!!!! scream scream scream heart hip hip chura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:40 am
]Goth bless[ A ja chcialem poinformowac wszystkich , ze jestem.... SZCZESLIWY !!!!!!!!!!! scream scream scream heart Cieszymy sie razem z Toba ^^ (chociaz nie znamy konkretnego powodu ^^")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|