|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:28 am
Aidanna *strasznie zmeczona lekko caluje ozzoego w usta* *tuli ja do siebie* slonko uwazaj na cytaty bo nasz usuna z tad a ja nie chce sie nigdzie ruszac bo mi przy tobie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:28 am
BeeWolf a ten jest nienormalny biggrin piekna czarna plama biggrin ... bardzo mi sie podoba biggrin xd i zawsze ma ubranko dy sytuacji odpowiednie biggrin xd Wolalam jak miales ten fajny fryzik 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:30 am
Neilameane Ntsumi_Aya Neilameane *usmiech na twarzy plus rozmarzenie* *wlasnie zobaczyla Orlando Bloom'a w przydlugich wlosach....* heart heart hmmm xd (mnie sie żaden aktor nie podoba... nie może jeden... blaugh ) A... a... a.... aaaaaaaaaaaale to ORLANDO BLOOM!!! I.... i... i.....i w dlugich wlosach!!!! (maniakalne uwielbienie ow aktora. Lepiej nie wchodzic do jej pokoju ==")a ktoto jest question [ zazuc mi linka na gg ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:30 am
Addik za 30 minut mam koniec ... to co mam robic question przedlizac czy sc na piwo question bo jak narazie jest 1/0 dla piva blaugh hmmmm nieeewiem blaugh ale najlepiej zostań z nami ^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:31 am
Ozzwald Aidanna *strasznie zmeczona lekko caluje ozzoego w usta* *tuli ja do siebie* slonko uwazaj na cytaty bo nasz usuna z tad a ja nie chce sie nigdzie ruszac bo mi przy tobie dobrze glupie ograniczenia *MY CHCEMY WIECEJ PRZESTRZENI* *przytulas* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Neilameane Ntsumi_Aya Neilameane *usmiech na twarzy plus rozmarzenie* *wlasnie zobaczyla Orlando Bloom'a w przydlugich wlosach....* heart heart hmmm xd (mnie sie żaden aktor nie podoba... nie może jeden... blaugh ) A... a... a.... aaaaaaaaaaaale to ORLANDO BLOOM!!! I.... i... i.....i w dlugich wlosach!!!! (maniakalne uwielbienie ow aktora. Lepiej nie wchodzic do jej pokoju ==")a ktoto jest question [ zazuc mi linka na gg ] Gral Legolasa we "Wladcy pierscieni"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BeeWolf a ten jest nienormalny biggrin piekna czarna plama biggrin ... bardzo mi sie podoba biggrin xd i zawsze ma ubranko dy sytuacji odpowiednie biggrin xd Wolalam jak miales ten fajny fryzik 3nodding Warkoczyki ala PIMP ... czy Afro ala Afroman ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:32 am
Addik Neilameane Ntsumi_Aya Neilameane *usmiech na twarzy plus rozmarzenie* *wlasnie zobaczyla Orlando Bloom'a w przydlugich wlosach....* heart heart hmmm xd (mnie sie żaden aktor nie podoba... nie może jeden... blaugh ) A... a... a.... aaaaaaaaaaaale to ORLANDO BLOOM!!! I.... i... i.....i w dlugich wlosach!!!! (maniakalne uwielbienie ow aktora. Lepiej nie wchodzic do jej pokoju ==")a ktoto jest question [ zazuc mi linka na gg ] Jak mozna go nie znac???!!! *swiete wzburzenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Aidanna *strasznie zmeczona lekko caluje ozzoego w usta* *tuli ja do siebie* slonko uwazaj na cytaty bo nasz usuna z tad a ja nie chce sie nigdzie ruszac bo mi przy tobie dobrze glupie ograniczenia *MY CHCEMY WIECEJ PRZESTRZENI* *przytulas* heart nigdy jej nie dostaniemy, musi nam wystarczyc to co mamy... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sei chan BeeWolf a ten jest nienormalny biggrin piekna czarna plama biggrin ... bardzo mi sie podoba biggrin xd i zawsze ma ubranko dy sytuacji odpowiednie biggrin xd Wolalam jak miales ten fajny fryzik 3nodding Warkoczyki ala PIMP ... czy Afro ala Afroman ? Warkoczyki =^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Ntsumi_Aya Neilameane *usmiech na twarzy plus rozmarzenie* *wlasnie zobaczyla Orlando Bloom'a w przydlugich wlosach....* heart heart hmmm xd (mnie sie żaden aktor nie podoba... nie może jeden... blaugh ) A... a... a.... aaaaaaaaaaaale to ORLANDO BLOOM!!! I.... i... i.....i w dlugich wlosach!!!! (maniakalne uwielbienie ow aktora. Lepiej nie wchodzic do jej pokoju ==")kurde... bo już się gubić zaczyna.... to on gral legolasa, czy Aragorna ? (aaraaagoooornnn.... ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:33 am
BeeWolf Sei chan BeeWolf a ten jest nienormalny biggrin piekna czarna plama biggrin ... bardzo mi sie podoba biggrin xd i zawsze ma ubranko dy sytuacji odpowiednie biggrin xd Wolalam jak miales ten fajny fryzik 3nodding Warkoczyki ala PIMP ... czy Afro ala Afroman ? czarnuch powinien miec afro...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BeeWolf Sei chan BeeWolf a ten jest nienormalny biggrin piekna czarna plama biggrin ... bardzo mi sie podoba biggrin xd i zawsze ma ubranko dy sytuacji odpowiednie biggrin xd Wolalam jak miales ten fajny fryzik 3nodding Warkoczyki ala PIMP ... czy Afro ala Afroman ? Warkoczyki =^_^= mam je drugim Avkiem biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mam z deka problem z kojazeniem nazwisk i tytulow ... blaugh
zwlaszcza jak ich nigdy nie slyszalem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:34 am
Ntsumi_Aya Neilameane Ntsumi_Aya Neilameane *usmiech na twarzy plus rozmarzenie* *wlasnie zobaczyla Orlando Bloom'a w przydlugich wlosach....* heart heart hmmm xd (mnie sie żaden aktor nie podoba... nie może jeden... blaugh ) A... a... a.... aaaaaaaaaaaale to ORLANDO BLOOM!!! I.... i... i.....i w dlugich wlosach!!!! (maniakalne uwielbienie ow aktora. Lepiej nie wchodzic do jej pokoju ==")kurde... bo już się gubić zaczyna.... to on gral legolasa, czy Aragorna ? (aaraaagoooornnn.... ^^) Bloom gral Legolasa a heart Aragorna heart gral heart Vigo Mortensen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|