|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:21 am
Ozzwald BeeWolf Melania Moon *kladzie sie na kanapie i pije soczek pomaranczowy* siada obok bo na głowie nie moze sad ... A heeroxowi daj Ananasowy biggrin xp whee 3nodding blaugh zeby material genetyczny .. nie wazne... blaugh stare stare *bierze soczek i wychodzi na swieze powietrze* stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:21 am
Ozzwald BeeWolf Melania Moon *kladzie sie na kanapie i pije soczek pomaranczowy* siada obok bo na głowie nie moze sad ... A heeroxowi daj Ananasowy biggrin xp whee 3nodding blaugh zeby material genetyczny .. nie wazne... blaugh xd taa.... nie bo ananasowy jest dobry biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:22 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *jego oddech staje sie coraz szybszy a ruchy coraz bardziej zdecydowane powoli zaczyna dochodzic* heart twisted *zaczyna szczytowac i dochodzi do "erupcji" nagle wszystko sie uspokaja* *opada z sil i tylko przytula sie do ozziego* *siega po kocyk i nakrywa siebie i ja* *strasznie zmeczona lekko caluje ozzoego w usta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:23 am
*usmiech na twarzy plus rozmarzenie* *wlasnie zobaczyla Orlando Bloom'a w przydlugich wlosach....* heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BeeWolf Sei chan BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream ja bo koty przez nia wpadały do nas biggrin xd Tyaaa stare *Wskakuje Bee na glowe*Meow=^_^= czesc koci motylku ... probuje dostrzec Sei na swojej glowie, aaa ... mam własnego Gaiowicza n głowie biggrin ... hura wychodzi za Melania na zewnątrzsz biggrin ... co tam . whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Ozzwald BeeWolf Melania Moon *kladzie sie na kanapie i pije soczek pomaranczowy* siada obok bo na głowie nie moze sad ... A heeroxowi daj Ananasowy biggrin xp whee 3nodding blaugh zeby material genetyczny .. nie wazne... blaugh stare stare *bierze soczek i wychodzi na swieze powietrze* stare stare jaka jest dzisiaj pogoda question bo u mnie sloneczko swieci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:24 am
Neilameane *usmiech na twarzy plus rozmarzenie* *wlasnie zobaczyla Orlando Bloom'a w przydlugich wlosach....* heart heart hmmm xd (mnie sie żaden aktor nie podoba... nie może jeden... blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:25 am
*Ciagle tkwi w rozmarzonym odretwieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sei chan BeeWolf Sei chan BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream ja bo koty przez nia wpadały do nas biggrin xd Tyaaa stare *Wskakuje Bee na glowe*Meow=^_^= czesc koci motylku ... probuje dostrzec Sei na swojej glowie, aaa ... mam własnego Gaiowicza n głowie biggrin ... hura wychodzi za Melania na zewnątrzsz biggrin ... co tam . whee *Rozglada sie dookola z glowy wilczka*Bee a kiedy bedziesz mial normalnego avka???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik jaka jest dzisiaj pogoda question bo u mnie sloneczko swieci blaugh u mnie tak samo blaugh ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada na trawce w cieniu drzewa, pogoda jest sliczna, pije soczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:27 am
Sei chan BeeWolf Sei chan BeeWolf Sei chan BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream ja bo koty przez nia wpadały do nas biggrin xd Tyaaa stare *Wskakuje Bee na glowe*Meow=^_^= czesc koci motylku ... probuje dostrzec Sei na swojej glowie, aaa ... mam własnego Gaiowicza n głowie biggrin ... hura wychodzi za Melania na zewnątrzsz biggrin ... co tam . whee *Rozglada sie dookola z glowy wilczka*Bee a kiedy bedziesz mial normalnego avka??? a ten jest nienormalny biggrin piekna czarna plama biggrin ... bardzo mi sie podoba biggrin xd i zawsze ma ubranko dy sytuacji odpowiednie biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:27 am
*przykrywa sie kocykiem i idzie powoli do lodowki i bierze mrozone kakao pozniej wraca i siada ozziemu na kolanach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:28 am
za 30 minut mam koniec ... to co mam robic question
przedlizac czy sc na piwo question bo jak narazie jest 1/0 dla piva blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:28 am
Ntsumi_Aya Neilameane *usmiech na twarzy plus rozmarzenie* *wlasnie zobaczyla Orlando Bloom'a w przydlugich wlosach....* heart heart hmmm xd (mnie sie żaden aktor nie podoba... nie może jeden... blaugh ) A... a... a.... aaaaaaaaaaaale to ORLANDO BLOOM!!! I.... i... i.....i w dlugich wlosach!!!! (maniakalne uwielbienie ow aktora. Lepiej nie wchodzic do jej pokoju ==")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|