|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:14 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *jego oddech staje sie coraz szybszy a ruchy coraz bardziej zdecydowane powoli zaczyna dochodzic* heart twisted *zaczyna szczytowac i dochodzi do "erupcji" nagle wszystko sie uspokaja* *opada z sil i tylko przytula sie do ozziego* *siega po kocyk i nakrywa siebie i ja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:14 am
niezamaco blaugh (sorka jeśli wam na niektore posty nie będę odpowiadać, ale probuje narysować skrzydelka razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:16 am
*kladzie sie na kanapie i pije soczek pomaranczowy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ntsumi_Aya Addik *otwiera browara [puszka] i wypija go jednym lykiem * niema to jak ozezwiajace napoje energetyczne whee xd xd czy u was też brakuje avkow i są tylko X ? ja tesh mam ixy i tomir tesh mial ... ale my w kafeji i tu zawsze cosiq nie dziala ... tak samo jak u mnie z domu stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *jego oddech staje sie coraz szybszy a ruchy coraz bardziej zdecydowane powoli zaczyna dochodzic* heart twisted *zaczyna szczytowac i dochodzi do "erupcji" nagle wszystko sie uspokaja* *opada z sil i tylko przytula sie do ozziego* *siega po kocyk i nakrywa siebie i ja* w tym pospiechu i zamieszaniu nawet nie zauwazyl jak zazucilem na nich wielkie przescieradlo ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:17 am
BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:18 am
Addik Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *jego oddech staje sie coraz szybszy a ruchy coraz bardziej zdecydowane powoli zaczyna dochodzic* heart twisted *zaczyna szczytowac i dochodzi do "erupcji" nagle wszystko sie uspokaja* *opada z sil i tylko przytula sie do ozziego* *siega po kocyk i nakrywa siebie i ja* w tym pospiechu i zamieszaniu nawet nie zauwazyl jak zazucilem na nich wielkie przescieradlo ... gonk Dziwisz sie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream czesc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon *kladzie sie na kanapie i pije soczek pomaranczowy* siada obok bo na głowie nie moze sad ... A heeroxowi daj Ananasowy biggrin xp whee 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:19 am
Sei chan BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream Witaj Sei whee napewno nie ja *pomaga wstać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream wybacz, ale w czasie burzy troche przeciekalo... *skrucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream czesc SEI *przytula* i spokojnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream ja bo koty przez nia wpadały do nas biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:20 am
BeeWolf Melania Moon *kladzie sie na kanapie i pije soczek pomaranczowy* siada obok bo na głowie nie moze sad ... A heeroxowi daj Ananasowy biggrin xp whee 3nodding blaugh zeby material genetyczny .. nie wazne... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:20 am
BeeWolf Sei chan BACH!!! *Spada na podloge z kilkoma deskami i dachowkami* KTO ZNOWU ZALATAL MOJA DZIURE W DACHU stressed scream ja bo koty przez nia wpadały do nas biggrin xd Tyaaa stare *Wskakuje Bee na glowe*Meow=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|