|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:08 am
BeeWolf Aya UT ? mosze?? 1/1? chyba ze ktoś jeszcze chce biggrin tylko, że laga mam -_- (biiig laga ) -_______- (i do tego myszka mi nawala _____---------________
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *jego oddech staje sie coraz szybszy a ruchy coraz bardziej zdecydowane powoli zaczyna dochodzic* heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon wrocilam a lisek sobie poszedl cry no i czesc tym co przyszli smile Wskakuje jej na głowe karzdy ma kogoś komu siedzi na głowie ja wybrałem ciebie ... A Twoj wapniak poszedł bo to .... no wiesz. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:09 am
Addik Neilameane Addik Neilameane O_O Co ja widze... Czytse, bezwstydne sceny rodzajowe.... Standard ... ale cosiq za duzo widowni ... * zuca na nich wielkie przescieradlo* no to se nie popatrzycie blaugh *wycina dziurke w przescieradle* ^^gdzie z tymi wycinankami scream * zuca sie na niego wyrywajac mu nozyczki i jednoczesnie kaleczy sobie rece* oo... krew... eek .... uuuu... boli ... crying khem khem... Jakiemu MU? Chyba JEJ.... Masz za swoje z tymi rekami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:10 am
Ntsumi_Aya BeeWolf Aya UT ? mosze?? 1/1? chyba ze ktoś jeszcze chce biggrin tylko, że laga mam -_- (biiig laga ) -_______- (i do tego myszka mi nawala _____---------________ >_> ... no to przerąbane >_> - . - . - * - . - . -<_< To pojedynek innym razem biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:11 am
Addik gdzie z tymi wycinankami scream * zuca sie na niego wyrywajac mu nozyczki i jednoczesnie kaleczy sobie rece* oo... krew... eek .... uuuu... boli ... crying tyy nie kaleczyć mi się tutaj T,T *bierze bandarz i owija mu raany *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Melania Moon wrocilam a lisek sobie poszedl cry no i czesc tym co przyszli smile Wskakuje jej na głowe karzdy ma kogoś komu siedzi na głowie ja wybrałem ciebie ... A Twoj wapniak poszedł bo to .... no wiesz. whee *zrzuca wilczka z glowy* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Addik *otwiera browara [puszka] i wypija go jednym lykiem * niema to jak ozezwiajace napoje energetyczne whee xd xd czy u was też brakuje avkow i są tylko X ? ja tesh mam ixy i tomir tesh mial ... ale my w kafeji i tu zawsze cosiq nie dziala ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald *jego oddech staje sie coraz szybszy a ruchy coraz bardziej zdecydowane powoli zaczyna dochodzic* heart twisted *zaczyna szczytowac i dochodzi do "erupcji" nagle wszystko sie uspokaja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:12 am
BeeWolf Ntsumi_Aya BeeWolf Aya UT ? mosze?? 1/1? chyba ze ktoś jeszcze chce biggrin tylko, że laga mam -_- (biiig laga ) -_______- (i do tego myszka mi nawala _____---------________ >_> ... no to przerąbane >_> - . - . - * - . - . -<_< To pojedynek innym razem biggrin whee no crying (to wszystko wina brata stressed , po kiedo grzyba znowu ściąga jakieś cholerstwo stressed ) sory a slownictwo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:12 am
Ntsumi_Aya Addik gdzie z tymi wycinankami scream * zuca sie na niego wyrywajac mu nozyczki i jednoczesnie kaleczy sobie rece* oo... krew... eek .... uuuu... boli ... crying tyy nie kaleczyć mi się tutaj T,T *bierze bandarz i owija mu raany * dzieki ... *przutuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:13 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald *jego oddech staje sie coraz szybszy a ruchy coraz bardziej zdecydowane powoli zaczyna dochodzic* heart twisted *zaczyna szczytowac i dochodzi do "erupcji" nagle wszystko sie uspokaja* taaa szybciej xp niech sie to wkoncu skonczy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald *jego oddech staje sie coraz szybszy a ruchy coraz bardziej zdecydowane powoli zaczyna dochodzic* heart twisted *zaczyna szczytowac i dochodzi do "erupcji" nagle wszystko sie uspokaja* *opada z sil i tylko przytula sie do ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sie nie trza rzucac na nozyczki skierowane nieszczesliwie ku sobie... =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 7:14 am
Melania Moon BeeWolf Melania Moon wrocilam a lisek sobie poszedl cry no i czesc tym co przyszli smile Wskakuje jej na głowe karzdy ma kogoś komu siedzi na głowie ja wybrałem ciebie ... A Twoj wapniak poszedł bo to .... no wiesz. whee *zrzuca wilczka z glowy* stare czuje sie strzachnienty, crying .... Ozzy ale zes napaskudził, spoglada na aidane, ale ześs ie upaćkała ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|