|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:36 am
*spoglada na Ozza i Adi i ziewa idzie do barku po kolejna kole*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:36 am
Addik HeeroX Addik HeeroX *siada przy barku i popija kole* yyy... abstynent question wyobraz sobie ze tak tesh bylem abstynentem .... popieram to ... ale od czasu do czasu piwa nie odmoowie .. [ calsberg ] niestety wciongnolem go w ten zgubny nalog sweatdrop mozecie mnie za to zabic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:37 am
HeeroX *spoglada na Ozza i Adi i ziewa idzie do barku po kolejna kole* *siedzac na kanapie krzyczy :* Zobacz czy w barku jest sophia exclaim question exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:37 am
HeeroX *spoglada na Ozza i Adi i ziewa idzie do barku po kolejna kole* *obrywa poduszka w lep*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:38 am
HeeroX *spoglada na Ozza i Adi i ziewa idzie do barku po kolejna kole* kochanie przynies mi soczek pomaranczowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:39 am
Aidanna Ozzwald Aidanna *pozwala robic ze soba wszystko.... caluje namietnie i gryzie* *wklada dlon w jej majteczki i caluje jej biust* *powoli zaczyna dostawac orgazmu twisted * *zdejmuje jej majteczki i rzuca za siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik HeeroX *spoglada na Ozza i Adi i ziewa idzie do barku po kolejna kole* *siedzac na kanapie krzyczy :* Zobacz czy w barku jest sophia exclaim question exclaim cooo question sofiaaa nieeeee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna HeeroX *spoglada na Ozza i Adi i ziewa idzie do barku po kolejna kole* *obrywa poduszka w lep* *dostaje od niej i wpada na lodowke* Xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:41 am
mam dylemat ...
mam 4 zl i niewiem czy przedlozycz o 2h czy pojsc na piwo question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:41 am
Tomir Addik HeeroX *spoglada na Ozza i Adi i ziewa idzie do barku po kolejna kole* *siedzac na kanapie krzyczy :* Zobacz czy w barku jest sophia exclaim question exclaim cooo question sofiaaa nieeeee crying (chowa sie pod stol poniewaz odezwala sie sofiofobia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:42 am
*podnosi sie i masuje czolo otwiera lodowke i zabiera z niej soczek i kole* nie ma sofi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:42 am
Addik mam dylemat ... mam 4 zl i niewiem czy przedlozycz o 2h czy pojsc na piwo question PORZYCZYC MIIIIIIIII domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:43 am
HeeroX *podnosi sie i masuje czolo otwiera lodowke i zabiera z niej soczek i kole* nie ma sofi pewnie baliur wszystko z jlulka wypila .. question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:43 am
Addik mam dylemat ... mam 4 zl i niewiem czy przedlozycz o 2h czy pojsc na piwo question szczerze.. ja bym poszedl na piwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:44 am
(wychodzi spod stolu i ze spiewem na ustach *zjedzmy kota* opuszcza gildie udajac sie na impreze ) nara wshystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|