|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:37 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna ani tu ani tu mnie niepusci.... chyba ze z bratem to najwyzej nadwor sie napic sweatdrop musz jej udowodnic ze jestes odpowiedzialna.. co prawda ja udowodnilem ze jestem nieodpowiedzialny ale ja jestem dziwnym przypadkiem... xd ja chce do warszwy... do was heart moze kiedys ci sie uda.. albo my trafimy do ciebie *bawi sie kosmykiem jej wlosow* *siada mu na kolnanach i patrzy w oczy* przyjedziecie na teleport w walacje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:39 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna ani tu ani tu mnie niepusci.... chyba ze z bratem to najwyzej nadwor sie napic sweatdrop musz jej udowodnic ze jestes odpowiedzialna.. co prawda ja udowodnilem ze jestem nieodpowiedzialny ale ja jestem dziwnym przypadkiem... xd ja chce do warszwy... do was heart moze kiedys ci sie uda.. albo my trafimy do ciebie *bawi sie kosmykiem jej wlosow* *siada mu na kolnanach i patrzy w oczy* przyjedziecie na teleport w walacje 3nodding *patrzy jej w oczy a potem w dekolt* zobaczymy moze sie nam uda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:41 am
Quote: *patrzy jej w oczy a potem w dekolt* zobaczymy moze sie nam uda *sciaga koszulke....* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:41 am
HeeroX *kladzie sie na kanapie i mruczy sobie pod nosem* LISEK!!!!!!!!! 4laugh *przytula sie do niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:42 am
Melania Moon HeeroX *kladzie sie na kanapie i mruczy sobie pod nosem* LISEK!!!!!!!!! 4laugh *przytula sie do niego**obejmuje ja i caluje delikatnie* czesc koteczku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Quote: *patrzy jej w oczy a potem w dekolt* zobaczymy moze sie nam uda *sciaga koszulke....* heart *opada mu szczeka* yy... ee... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, to ja spadam na tego 'kosza'.
Nerka whee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:43 am
novelin Dobra, to ja spadam na tego 'kosza'. Nerka whee ^^ narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:43 am
HeeroX Melania Moon HeeroX *kladzie sie na kanapie i mruczy sobie pod nosem* LISEK!!!!!!!!! 4laugh *przytula sie do niego**obejmuje ja i caluje delikatnie* czesc koteczku whee nareszcie cie widze na "starych smieciach" *wtula sie w niego* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:44 am
novelin Dobra, to ja spadam na tego 'kosza'. Nerka whee ^^ papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:44 am
*glaszcze ja* niom syn marnotrawny powrocil
papa novelin milego grania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:46 am
Ozzwald Aidanna Quote: *patrzy jej w oczy a potem w dekolt* zobaczymy moze sie nam uda *sciaga koszulke....* heart *opada mu szczeka* yy... ee... heart niah niah... umiem rozbrajac facetow... *kladzie sie na ozzim i delikatnie caluje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:48 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Quote: *patrzy jej w oczy a potem w dekolt* zobaczymy moze sie nam uda *sciaga koszulke....* heart *opada mu szczeka* yy... ee... heart niah niah... umiem rozbrajac facetow... *kladzie sie na ozzim i delikatnie caluje* *przejmuje inicjatywe i namietnie zaczyna ja calowac w miedzy czasie probojac rozpiac koszule*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|