|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:22 am
novelin Oye ^^ Witam biggrin wreszcie ładna pogoda hell yea ^^ whee hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:23 am
novelin Oye ^^ Witam biggrin wreszcie ładna pogoda hell yea ^^ whee czesc czesc Heero... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:24 am
Ozzwald Aidanna no coz niemam z kim ani gdzie sie upic i zaszalec sweatdrop *namietnie caluje i wklada rece pod koszulke ozziego* no cos ty.. zawsze sie ktos znajdzie do towarzystwa a lokal.. hm... na dworzu tez mozna... *kladzie rece na jej posladkach* *mrruczy cicho i przewraca ozziego na podloge* a myslisz ze matka mnie posci... niestety jest nadopiekuncza sweatdrop hej heerox
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:25 am
Czesc Ozzy *macha do niego i siada na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:26 am
Aidanna Ozzwald Aidanna no coz niemam z kim ani gdzie sie upic i zaszalec sweatdrop *namietnie caluje i wklada rece pod koszulke ozziego* no cos ty.. zawsze sie ktos znajdzie do towarzystwa a lokal.. hm... na dworzu tez mozna... *kladzie rece na jej posladkach* *mrruczy cicho i przewraca ozziego na podloge* a myslisz ze matka mnie posci... niestety jest nadopiekuncza sweatdrop hej heerox a gdzie cie ma puscic ? na dwor (pic)... czy do mnie do Warszawy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:26 am
Kurde zagralabym w kosza...
moze da sie kogos wyciagnac biggrin
Ostatecznie pewnie wylądaujemy w barze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:27 am
novelin Kurde zagralabym w kosza... moze da sie kogos wyciagnac biggrin Ostatecznie pewnie wylądaujemy w barze wink gdybym mieszkal obok ciebie to na takiego kosza moglbym isc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:28 am
Ozzwald novelin Kurde zagralabym w kosza... moze da sie kogos wyciagnac biggrin Ostatecznie pewnie wylądaujemy w barze wink gdybym mieszkal obok ciebie to na takiego kosza moglbym isc... biggrin Tak, tak się kończą wszystkie sporty ^^ Zapraszam kiedyś tam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:29 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna no coz niemam z kim ani gdzie sie upic i zaszalec sweatdrop *namietnie caluje i wklada rece pod koszulke ozziego* no cos ty.. zawsze sie ktos znajdzie do towarzystwa a lokal.. hm... na dworzu tez mozna... *kladzie rece na jej posladkach* *mrruczy cicho i przewraca ozziego na podloge* a myslisz ze matka mnie posci... niestety jest nadopiekuncza sweatdrop hej heerox a gdzie cie ma puscic ? na dwor (pic)... czy do mnie do Warszawy ? ani tu ani tu mnie niepusci.... chyba ze z bratem to najwyzej nadwor sie napic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:32 am
Aidanna ani tu ani tu mnie niepusci.... chyba ze z bratem to najwyzej nadwor sie napic sweatdrop musz jej udowodnic ze jestes odpowiedzialna.. co prawda ja udowodnilem ze jestem nieodpowiedzialny ale ja jestem dziwnym przypadkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:33 am
Ozzwald Aidanna ani tu ani tu mnie niepusci.... chyba ze z bratem to najwyzej nadwor sie napic sweatdrop musz jej udowodnic ze jestes odpowiedzialna.. co prawda ja udowodnilem ze jestem nieodpowiedzialny ale ja jestem dziwnym przypadkiem... xd ja chce do warszwy... do was heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:34 am
*kladzie sie na kanapie i mruczy sobie pod nosem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:35 am
Aidanna Ozzwald Aidanna ani tu ani tu mnie niepusci.... chyba ze z bratem to najwyzej nadwor sie napic sweatdrop musz jej udowodnic ze jestes odpowiedzialna.. co prawda ja udowodnilem ze jestem nieodpowiedzialny ale ja jestem dziwnym przypadkiem... xd ja chce do warszwy... do was heart moze kiedys ci sie uda.. albo my trafimy do ciebie *bawi sie kosmykiem jej wlosow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|