|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:02 am
Aidanna Delein Aidanna hejka wam!!! co tam u was??? heart Avsko! Jest pięknie...uniknęłam kaca! blaugh xd hehehe ja ostatno kaca mialam na sylwestra domokun pozniej mama mi zabronila pic xd Buehehe...jak ja mam kaca, to moja matka robi mi herbatki...i vice versa XD A po sylwku to razem leżałyśmy u mnie w pokoju i oglądałyśmy 'moje wielkie greckie wesele' xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:03 am
Christoff_Gangrell Delein Wodzu Delein Wodzu tylko[zawiedziony] impreza.... stare A co byś chciał XD Ja myslalem o orgiach przez cala noc.. biggrin Orgie to w wakacje będą blaugh A gdzie jedziesz??? gdzie gdzie gdzie?!?!?!?!!??! Ta. ciekawe.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:03 am
Christoff_Gangrell A gdzie jedziesz??? gdzie gdzie gdzie?!?!?!?!!??! XD Jak się uda, to na obóz sportowy do Teodorowa, na spływ kajakowy nie wiem dokładnie gdzie i będę kursować od imprezy do imprezy w okolicach Gliwic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:04 am
Delein Aidanna Delein Aidanna hejka wam!!! co tam u was??? heart Avsko! Jest pięknie...uniknęłam kaca! blaugh xd hehehe ja ostatno kaca mialam na sylwestra domokun pozniej mama mi zabronila pic xd Buehehe...jak ja mam kaca, to moja matka robi mi herbatki...i vice versa XD A po sylwku to razem leżałyśmy u mnie w pokoju i oglądałyśmy 'moje wielkie greckie wesele' xd blaugh hhehhe no tak ale ja mam 15 lat whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:05 am
Aidanna hhehhe no tak ale ja mam 15 lat whee A no chyba, ze tak. blaugh Więc najfajniejsze picie jeszcze przed tobą ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:07 am
Delein Aidanna hhehhe no tak ale ja mam 15 lat whee A no chyba, ze tak. blaugh Więc najfajniejsze picie jeszcze przed tobą ^^ najlepiej sie pije w wieku 17 lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:07 am
Okej, ja na razie mykam...wrócę później :] *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:10 am
Ozzwald Delein Aidanna hhehhe no tak ale ja mam 15 lat whee A no chyba, ze tak. blaugh Więc najfajniejsze picie jeszcze przed tobą ^^ najlepiej sie pije w wieku 17 lat... jeszcze przynajmniej 2 lata sweatdrop *podbiega do ozz i przytula sie* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:11 am
Aidanna Ozzwald Delein Aidanna hhehhe no tak ale ja mam 15 lat whee A no chyba, ze tak. blaugh Więc najfajniejsze picie jeszcze przed tobą ^^ najlepiej sie pije w wieku 17 lat... jeszcze przynajmniej 2 lata sweatdrop *podbiega do ozz i przytula sie* heart ale to nie jest regola z tym wiekiem.. biggrin *wtula sie i caluje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:15 am
Dobra ja sie stleniam... Odliczanie do 16.54 trwa....(T minus 2h 39min)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:16 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Delein Aidanna hhehhe no tak ale ja mam 15 lat whee A no chyba, ze tak. blaugh Więc najfajniejsze picie jeszcze przed tobą ^^ najlepiej sie pije w wieku 17 lat... jeszcze przynajmniej 2 lata sweatdrop *podbiega do ozz i przytula sie* heart ale to nie jest regola z tym wiekiem.. biggrin *wtula sie i caluje* no coz niemam z kim ani gdzie sie upic i zaszalec sweatdrop *namietnie caluje i wklada rece pod koszulke ozziego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:20 am
Oye ^^
Witam biggrin
wreszcie ładna pogoda hell yea ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:21 am
Aidanna no coz niemam z kim ani gdzie sie upic i zaszalec sweatdrop *namietnie caluje i wklada rece pod koszulke ozziego* no cos ty.. zawsze sie ktos znajdzie do towarzystwa a lokal.. hm... na dworzu tez mozna... *kladzie rece na jej posladkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|