|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:46 am
Ide sie cala poswiecic rybkom. Bye Wam!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:46 am
Wodzu tylko[zawiedziony] impreza.... stare A co byś chciał XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:49 am
Wodzu Delein Wodzu Delein *puff* Avsko! Co za noc...co za noc xd NIe pytam co robilas.. biggrin Imprezowałam. I udało mi się całą imprezę przebawić na jednym drinku blaugh Jestem z siebie dumna! tylko[zawiedziony] impreza.... stare No ale wiesz... kto wie co tam byuo...... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:50 am
ahah, wrocilam XD *radosnie wbiega* dobra, nie jestem w temacie, ale okej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:51 am
Christoff_Gangrell No ale wiesz... kto wie co tam byuo...... wink Zboczuchy! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:54 am
Delein Christoff_Gangrell No ale wiesz... kto wie co tam byuo...... wink Zboczuchy! xp eek Myyyyyyyyyyyyyyyyyyy???????????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:55 am
Christoff_Gangrell Delein Christoff_Gangrell No ale wiesz... kto wie co tam byuo...... wink Zboczuchy! xp eek Myyyyyyyyyyyyyyyyyyy??????????????????? Nie kurde, my XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:58 am
Delein Wodzu tylko[zawiedziony] impreza.... stare A co byś chciał XD Ja myslalem o orgiach przez cala noc.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:58 am
Wodzu Delein Wodzu tylko[zawiedziony] impreza.... stare A co byś chciał XD Ja myslalem o orgiach przez cala noc.. biggrin Orgie to w wakacje będą blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:59 am
hejka wam!!! co tam u was??? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:59 am
Aidanna hejka wam!!! co tam u was??? heart Avsko! Jest pięknie...uniknęłam kaca! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:00 am
Delein Aidanna hejka wam!!! co tam u was??? heart Avsko! Jest pięknie...uniknęłam kaca! blaugh xd hehehe ja ostatno kaca mialam na sylwestra domokun pozniej mama mi zabronila pic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 5:01 am
Delein Wodzu Delein Wodzu tylko[zawiedziony] impreza.... stare A co byś chciał XD Ja myslalem o orgiach przez cala noc.. biggrin Orgie to w wakacje będą blaugh A gdzie jedziesz??? gdzie gdzie gdzie?!?!?!?!!??!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|