|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:24 am
agh.. te ryby są straszne, nienawidze ich! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:26 am
Christoff_Gangrell Neilameane Christoff_Gangrell Wodzu Neilameane Oo... wlaly mi sie cyferki... Ale ja umre do tego czasu..XD Oj nie ptol co ja mam powiedziec????? JA tesz czekam raz ze na 16.54 dwa ze musze czekac co najmniej do konaca maja... A tak soja droga to co tak na ta godzine czekacie? blaugh Odliczanie do APOKALIPSY!!!!!! blaugh Julka przyjezdza.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:26 am
Christoff_Gangrell Neilameane Christoff_Gangrell Wodzu Neilameane Oo... wlaly mi sie cyferki... Ale ja umre do tego czasu..XD Oj nie ptol co ja mam powiedziec????? JA tesz czekam raz ze na 16.54 dwa ze musze czekac co najmniej do konaca maja... A tak soja droga to co tak na ta godzine czekacie? blaugh Odliczanie do APOKALIPSY!!!!!! blaugh Ach tak.... Gdzie sens, gdzie logika... Wodzu dozyc nie umie do apokalipsy ==' Przeczytajsobie Ewangelie sw. Jana. Tak masz cala apokalipse i moze jej doczekasz w rzeczywistosci ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:28 am
Wodzu Julka przyjezdza.. biggrin to chyba powinienes sie cieszyc, a nie smucic, ze NIE DOTRWASZ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:35 am
M-Teen Wodzu Julka przyjezdza.. biggrin to chyba powinienes sie cieszyc, a nie smucic, ze NIE DOTRWASZ biggrin No wlasnie z nerwoow nie dotrwam... arghh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:35 am
Heh... Cola sie skoczyla, a ryby brac nie chca....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:36 am
Neilameane Heh... Cola sie skoczyla, a ryby brac nie chca.... koniec swiata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:36 am
Wodzu M-Teen Wodzu Julka przyjezdza.. biggrin to chyba powinienes sie cieszyc, a nie smucic, ze NIE DOTRWASZ biggrin No wlasnie z nerwoow nie dotrwam... arghh Bo wodzu nowe gumy chce wyprobowac... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:39 am
Christoff_Gangrell Wodzu M-Teen Wodzu Julka przyjezdza.. biggrin to chyba powinienes sie cieszyc, a nie smucic, ze NIE DOTRWASZ biggrin No wlasnie z nerwoow nie dotrwam... arghh Bo wodzu nowe gumy chce wyprobowac... blaugh I nie chce wyjsc na kretyna, bo nakupilem ich od zawalenia.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:39 am
Ozzwald Neilameane Heh... Cola sie skoczyla, a ryby brac nie chca.... koniec swiata A zebys wiedzial =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:40 am
*puff* Avsko! Co za noc...co za noc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:40 am
Delein *puff* Avsko! Co za noc...co za noc xd NIe pytam co robilas.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:41 am
Wodzu Delein *puff* Avsko! Co za noc...co za noc xd NIe pytam co robilas.. biggrin xd ROTFL blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:42 am
Wodzu Delein *puff* Avsko! Co za noc...co za noc xd NIe pytam co robilas.. biggrin Imprezowałam. I udało mi się całą imprezę przebawić na jednym drinku blaugh Jestem z siebie dumna!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 4:45 am
Delein Wodzu Delein *puff* Avsko! Co za noc...co za noc xd NIe pytam co robilas.. biggrin Imprezowałam. I udało mi się całą imprezę przebawić na jednym drinku blaugh Jestem z siebie dumna! tylko[zawiedziony] impreza.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|