|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:17 am
BeeWolf Prosze sie nie bronić. my wiemy co pam mowił. Interpretacja kienta jest własnicwa i nie uwarzam ze jest nadinterpretacja, Prosze nie posadzac mojegoklienta, wysoki sondzie to jest pomowienie rzadamu 10 milionowego odszkodowania i wiezienia 300 tyś lat dla Kukusa za obrazania PAna Hrabiego Ozzwalda szanowanego i lubianego Obywatela naszej wspaniałej społecznosci. prosze przedstawić dowody popierajace pana teorie a nie obrzucac kienta blotem, I niemieszać w te sprawe spraw rodzinnych. Pani Omega "macha do niej heart " PRosze nas nie pouczać najpierw włądza musi przestrzegać regulaminu rzyjemy w państwie prawa a nie w państwie gdzie sa równi i równiejsi. Rzadam dla pani kary spedzenia zemna kilku dni wink Ola czy Konrad? wysoki sądzie oto dowód, że najmłodszemu wali na dekiel *rzuca wyniki badań psychologicznym i opini.ę psychiatry* a dla BeeWolf'a wnosze o karę obalenia ze mną i oskarżonym litra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:20 am
BeeWolf Pani Omega "macha do niej heart " PRosze nas nie pouczać najpierw włądza musi przestrzegać regulaminu rzyjemy w państwie prawa a nie w państwie gdzie sa równi i równiejsi. Rzadam dla pani kary spedzenia zemna kilku dni wink Ja zawsze przestrzegam regulaminu blaugh Jestem jednak sklonna dobrowolnie poddac sie karze natychmiast heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:21 am
Omega Sun BeeWolf Pani Omega "macha do niej heart " PRosze nas nie pouczać najpierw włądza musi przestrzegać regulaminu rzyjemy w państwie prawa a nie w państwie gdzie sa równi i równiejsi. Rzadam dla pani kary spedzenia zemna kilku dni wink Ja zawsze przestrzegam regulaminu blaugh Jestem jednak sklonna dobrowolnie poddac sie karze natychmiast heart nalegałbym byście przed rozpoczęciem oddawania się karze opóścili salon, gdyż nie bardzo mam chęć być świadkiem w tej sprawie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:21 am
Kukus BeeWolf Prosze sie nie bronić. my wiemy co pam mowił. Interpretacja kienta jest własnicwa i nie uwarzam ze jest nadinterpretacja, Prosze nie posadzac mojegoklienta, wysoki sondzie to jest pomowienie rzadamu 10 milionowego odszkodowania i wiezienia 300 tyś lat dla Kukusa za obrazania PAna Hrabiego Ozzwalda szanowanego i lubianego Obywatela naszej wspaniałej społecznosci. prosze przedstawić dowody popierajace pana teorie a nie obrzucac kienta blotem, I niemieszać w te sprawe spraw rodzinnych. Pani Omega "macha do niej heart " PRosze nas nie pouczać najpierw włądza musi przestrzegać regulaminu rzyjemy w państwie prawa a nie w państwie gdzie sa równi i równiejsi. Rzadam dla pani kary spedzenia zemna kilku dni wink Ola czy Konrad? wysoki sądzie oto dowód, że najmłodszemu wali na dekiel *rzuca wyniki badań psychologicznym i opini.ę psychiatry* a dla BeeWolf'a wnosze o karę obalenia ze mną i oskarżonym litra Looka na swistki ale tu jest twoje imie i nazwisko ...!... Ozzy wychodzmi, Kukus składa fałszywe zeznania, i chce mnie wrobić w Obalenie litera, nikogo nie bede obalał biggrin Wczoraj z Włodkiem"Kafarem" piłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:22 am
BeeWolf Wczoraj z Włodkiem"Kafarem" piłem i jak Włodzimierz się sprawił w zastępstwie mnie i Ozzwaldowatego ryja?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:24 am
Omega Sun BeeWolf Pani Omega "macha do niej heart " PRosze nas nie pouczać najpierw włądza musi przestrzegać regulaminu rzyjemy w państwie prawa a nie w państwie gdzie sa równi i równiejsi. Rzadam dla pani kary spedzenia zemna kilku dni wink Ja zawsze przestrzegam regulaminu blaugh Jestem jednak sklonna dobrowolnie poddac sie karze natychmiast heart :* ... aha regilamin zawsze jak ja wink :* .. A kare odbedzie pani moze od jutra :* ... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:26 am
Avki szlag trafil i ich nie widac.....grrrr..... kiedy skoncza sie te problemy.... najpierw bank potem pm a teraz avki nie chodza....grrrrrr stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf Wczoraj z Włodkiem"Kafarem" piłem i jak Włodzimierz się sprawił w zastępstwie mnie i Ozzwaldowatego ryja? jak zawsze to jest perfekcyjna maszyba do dobijania Voodki czołem, i wlewania jej w siebie, jest swietnie naoliwiony, i chodzi jak trzeba, ... whee a ja z toba nie rozmawiam bo jestes strona w sprawie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf :* ... aha regilamin zawsze jak ja wink :* .. A kare odbedzie pani moze od jutra :* ... heart dopiero od jutra? ja chce natychmiast wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:28 am
Sei chan Avki szlag trafil i ich nie widac.....grrrr..... kiedy skoncza sie te problemy.... najpierw bank potem pm a teraz avki nie chodza....grrrrrr stressed u mnie wszystko dziala bez problemu: i bank i avki i pmki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:28 am
Sei chan Avki szlag trafil i ich nie widac.....grrrr..... kiedy skoncza sie te problemy.... najpierw bank potem pm a teraz avki nie chodza....grrrrrr stressed Działaja biggrin mi przynejmniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:29 am
Omega Sun Sei chan Avki szlag trafil i ich nie widac.....grrrr..... kiedy skoncza sie te problemy.... najpierw bank potem pm a teraz avki nie chodza....grrrrrr stressed u mnie wszystko dziala bez problemu: i bank i avki i pmki xd Ja jak narazie nie widze avkow a banku jeszcze nie sprawdzalam ale pm cos nadal troche szwankuja gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:33 am