|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:57 am
Omega Sun racqel a nikt jakos wczesniej nie zwracal uwagi na regulamin... powinniscie byc mi wdzieczni... domokun Myslalam, ze to oczywiste o co chodzi w tym punkcie- ze nie obrazamy kogos tylko ze wzgledu na jego pochodzenie, rase, wyznanie itd xp A okazuje sie, ze tu sobie ludzie dopisuja do tego wlasna filozfie xp Musze ten pkt sformuowac inaczej blaugh mi on się wydaje oczywisty, a interpretacja Ozzwalda zawsze jest przesadzona... on potrafi dojść od zastraszenia do terroryzmu tylko za to, że belfer powie mu, że jeśli nie odrobi pracy domowej to dostanie "gałe" więc się nim bym nie przejmował, bo to psychol jest, kurde, a z resztą nie nasra do własnego gniazda [znów]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:58 am
Melania Moon Akiko Tamashii nyuuu....*zrobila swoje i teraz nie wie co porobic* Akikooooooooooooooooo *przytulaaaaaaaaaaa* 4laugh *przytulas* hejka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:59 am
Kukus Omega Sun racqel a nikt jakos wczesniej nie zwracal uwagi na regulamin... powinniscie byc mi wdzieczni... domokun Myslalam, ze to oczywiste o co chodzi w tym punkcie- ze nie obrazamy kogos tylko ze wzgledu na jego pochodzenie, rase, wyznanie itd xp A okazuje sie, ze tu sobie ludzie dopisuja do tego wlasna filozfie xp Musze ten pkt sformuowac inaczej blaugh mi on się wydaje oczywisty, a interpretacja Ozzwalda zawsze jest przesadzona... on potrafi dojść od zastraszenia do terroryzmu tylko za to, że belfer powie mu, że jeśli nie odrobi pracy domowej to dostanie "gałe" więc się nim bym nie przejmował, bo to psychol jest, kurde, a z resztą nie nasra do własnego gniazda [znów] niezgadzam sie z tym, interpretacja ozzego jest z godna z regułami wykładni, regulamin nie jest tak ułorzony aby pomyłki wykładniowe były wykluczony tak wiec, Ozzy ma racje ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:00 am
racqel Omega Sun racqel a nikt jakos wczesniej nie zwracal uwagi na regulamin... powinniscie byc mi wdzieczni... domokun Myslalam, ze to oczywiste o co chodzi w tym punkcie- ze nie obrazamy kogos tylko ze wzgledu na jego pochodzenie, rase, wyznanie itd xp A okazuje sie, ze tu sobie ludzie dopisuja do tego wlasna filozfie xp Musze ten pkt sformuowac inaczej blaugh mozesz Kukusowi przekazac jak sie z nim zobaczysz, ze wlasnie o to mi chodzilo, nie o zadne bunty/rewolucje (bo jakos nie moge sie nigdy z nim spotkac). dzieki! bo wiecznie znikasz gdy się pojawiam, ziomuś... a użyłeś wtedy wyraźnego stwierdzenia "bojkot" a tak to nie może być
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:02 am
Kukus racqel Omega Sun racqel a nikt jakos wczesniej nie zwracal uwagi na regulamin... powinniscie byc mi wdzieczni... domokun Myslalam, ze to oczywiste o co chodzi w tym punkcie- ze nie obrazamy kogos tylko ze wzgledu na jego pochodzenie, rase, wyznanie itd xp A okazuje sie, ze tu sobie ludzie dopisuja do tego wlasna filozfie xp Musze ten pkt sformuowac inaczej blaugh mozesz Kukusowi przekazac jak sie z nim zobaczysz, ze wlasnie o to mi chodzilo, nie o zadne bunty/rewolucje (bo jakos nie moge sie nigdy z nim spotkac). dzieki! bo wiecznie znikasz gdy się pojawiam, ziomuś... a użyłeś wtedy wyraźnego stwierdzenia "bojkot" a tak to nie może być ok. ok. wyluzuj. chyba sie nic nie stalo co? swiat nie runal nam na glowy a gildia jakos funkcjonuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:02 am
*wisi na linkach i patrzy na sytuacje w gildii* e..... tak właśnie.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:04 am
BeeWolf niezgadzam sie z tym, interpretacja ozzego jest z godna z regułami wykładni, regulamin nie jest tak ułorzony aby pomyłki wykładniowe były wykluczony tak wiec, Ozzy ma racje ... ja nie mówię, że najmłodszy nie ma racji... ja mówię, że jego interpretacje są nadinterpretacjami mającymi na celu sianie fermentu w strukturach władzy... dodatkowo aspołeczność najmłodszego staje się wręcz przejawem socjopatii, którym należy się zająć i dokonać próby resocjalizacji aby nasz braciszek bym w stanie funkcjonować w społeczeństwie nie stwarzając zagrożenia dla tegoż, a przede wszystkim dla siebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:04 am
BeeWolf niezgadzam sie z tym, interpretacja ozzego jest z godna z regułami wykładni, regulamin nie jest tak ułorzony aby pomyłki wykładniowe były wykluczony tak wiec, Ozzy ma racje ... to nie jest kodeks postepowania cywilnego ani konstytucja tylko luzna umoiwa majaca nakreslic granice swobod gaiowiczow odnoszaca sie do ich logicznego myslenia blaugh Chyba nie trzeba tu nikomu jak glupiemu tlumaczyc wszystkiego po kolei co mu wolno a czego nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:10 am
Omega Sun BeeWolf niezgadzam sie z tym, interpretacja ozzego jest z godna z regułami wykładni, regulamin nie jest tak ułorzony aby pomyłki wykładniowe były wykluczony tak wiec, Ozzy ma racje ... to nie jest kodeks postepowania cywilnego ani konstytucja tylko luzna umoiwa majaca nakreslic granice swobod gaiowiczow odnoszaca sie do ich logicznego myslenia blaugh Chyba nie trzeba tu nikomu jak glupiemu tlumaczyc wszystkiego po kolei co mu wolno a czego nie xp oczywiscie, tylko, ze w regulaminie nikt nie wspomina o tym, ze to sa raczej wskazowki, a nie scisle prawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:10 am
jam tez lecem papapa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:13 am
Kukus BeeWolf niezgadzam sie z tym, interpretacja ozzego jest z godna z regułami wykładni, regulamin nie jest tak ułorzony aby pomyłki wykładniowe były wykluczony tak wiec, Ozzy ma racje ... ja nie mówię, że najmłodszy nie ma racji... ja mówię, że jego interpretacje są nadinterpretacjami mającymi na celu sianie fermentu w strukturach władzy... dodatkowo aspołeczność najmłodszego staje się wręcz przejawem socjopatii, którym należy się zająć i dokonać próby resocjalizacji aby nasz braciszek bym w stanie funkcjonować w społeczeństwie nie stwarzając zagrożenia dla tegoż, a przede wszystkim dla siebie Prosze sie nie bronić. my wiemy co pam mowił. Interpretacja kienta jest własnicwa i nie uwarzam ze jest nadinterpretacja, Prosze nie posadzac mojegoklienta, wysoki sondzie to jest pomowienie rzadamu 10 milionowego odszkodowania i wiezienia 300 tyś lat dla Kukusa za obrazania PAna Hrabiego Ozzwalda szanowanego i lubianego Obywatela naszej wspaniałej społecznosci. prosze przedstawić dowody popierajace pana teorie a nie obrzucac kienta blotem, I niemieszać w te sprawe spraw rodzinnych. Pani Omega "macha do niej heart " PRosze nas nie pouczać najpierw włądza musi przestrzegać regulaminu rzyjemy w państwie prawa a nie w państwie gdzie sa równi i równiejsi. Rzadam dla pani kary spedzenia zemna kilku dni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:14 am
BeeWolf Kukus BeeWolf niezgadzam sie z tym, interpretacja ozzego jest z godna z regułami wykładni, regulamin nie jest tak ułorzony aby pomyłki wykładniowe były wykluczony tak wiec, Ozzy ma racje ... ja nie mówię, że najmłodszy nie ma racji... ja mówię, że jego interpretacje są nadinterpretacjami mającymi na celu sianie fermentu w strukturach władzy... dodatkowo aspołeczność najmłodszego staje się wręcz przejawem socjopatii, którym należy się zająć i dokonać próby resocjalizacji aby nasz braciszek bym w stanie funkcjonować w społeczeństwie nie stwarzając zagrożenia dla tegoż, a przede wszystkim dla siebie Prosze sie nie bronić. my wiemy co pam mowił. Interpretacja kienta jest własnicwa i nie uwarzam ze jest nadinterpretacja, Prosze nie posadzac mojegoklienta, wysoki sondzie to jest pomowienie rzadamu 10 milionowego odszkodowania i wiezienia 300 tyś lat dla Kukusa za obrazania PAna Hrabiego Ozzwalda szanowanego i lubianego Obywatela naszej wspaniałej społecznosci. prosze przedstawić dowody popierajace pana teorie a nie obrzucac kienta blotem, I niemieszać w te sprawe spraw rodzinnych. Panie Omega "macha do niej heart " PRosze nas nie pouczać najpierw włądza musi przestrzegać regulaminu rzyjemy w państwie prawa a nie w państwie gdzie sa równi i równiejsi. Rzadam dla pani kary spedzenia zemna kilku dni wink ojojoj! normalnie smiechawka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:16 am
racqel BeeWolf Kukus BeeWolf niezgadzam sie z tym, interpretacja ozzego jest z godna z regułami wykładni, regulamin nie jest tak ułorzony aby pomyłki wykładniowe były wykluczony tak wiec, Ozzy ma racje ... ja nie mówię, że najmłodszy nie ma racji... ja mówię, że jego interpretacje są nadinterpretacjami mającymi na celu sianie fermentu w strukturach władzy... dodatkowo aspołeczność najmłodszego staje się wręcz przejawem socjopatii, którym należy się zająć i dokonać próby resocjalizacji aby nasz braciszek bym w stanie funkcjonować w społeczeństwie nie stwarzając zagrożenia dla tegoż, a przede wszystkim dla siebie Prosze sie nie bronić. my wiemy co pam mowił. Interpretacja kienta jest własnicwa i nie uwarzam ze jest nadinterpretacja, Prosze nie posadzac mojegoklienta, wysoki sondzie to jest pomowienie rzadamu 10 milionowego odszkodowania i wiezienia 300 tyś lat dla Kukusa za obrazania PAna Hrabiego Ozzwalda szanowanego i lubianego Obywatela naszej wspaniałej społecznosci. prosze przedstawić dowody popierajace pana teorie a nie obrzucac kienta blotem, I niemieszać w te sprawe spraw rodzinnych. Panie Omega "macha do niej heart " PRosze nas nie pouczać najpierw włądza musi przestrzegać regulaminu rzyjemy w państwie prawa a nie w państwie gdzie sa równi i równiejsi. Rzadam dla pani kary spedzenia zemna kilku dni wink ojojoj! normalnie smiechawka. cicho my jestesmy powashni biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|