|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald []tak a ja sie popatrze na twoje cialko... znaczy sie bede sprawdzac czy dobrze ubran pilnujesz... wink a moze w cos innego , badziej zabawnego ? xd a coz jest bardziej zabawnego..? wink rozne rzeczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ozzwald a mnie mozesz mowic Hrabio Ozzwaldzie Mote Christo... bardziej Cie widzę jako " Harpio Ozwaldzie morda krzywo " xd MissTao I.POSTANOWIENIA OGOLNE icon_wink.gif 1) Na forum sie nie wyzywamy 2) Nie przeklinamy (jest to dozwolone tylko w topiku "Melina..") 3) Nie poruszamy tematow, ktore moglyby urazic innych (godzic w ich poglady, uczucia religijne, orientacje.. itd) 4) Piszemy w jezyku polskim (pojedyncze obcojezyczne slowa sa dopuszczone, cale wiadomosci- nie) gonk gonk gonk gonk crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:46 am
PointZer0 Lethiel Ozzwald a mnie mozesz mowic Hrabio Ozzwaldzie Mote Christo... a ja nie wyrasham zgody na Aniołka !!! scream xd A po co mi twoja zgoda aniołku ? xd gonk gonk gonk czeeeeeemu tyyyyyy mi to rooooobisz ??! scream crying crying crying xd aaargh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:46 am
Ozzwald PointZer0 Ozzwald a mnie mozesz mowic Hrabio Ozzwaldzie Mote Christo... bardziej Cie widzę jako " Harpio Ozwaldzie morda krzywo " xd MissTao I.POSTANOWIENIA OGOLNE icon_wink.gif 1) Na forum sie nie wyzywamy 2) Nie przeklinamy (jest to dozwolone tylko w topiku "Melina..") 3) Nie poruszamy tematow, ktore moglyby urazic innych (godzic w ich poglady, uczucia religijne, orientacje.. itd) 4) Piszemy w jezyku polskim (pojedyncze obcojezyczne slowa sa dopuszczone, cale wiadomosci- nie) gonk gonk gonk gonk crying crying crying twisted xd xd xd To że kazałeś mi sie zwracać w ten sposób do siebie burzy mi świaopogląd i godzi w moje poglądy gonk crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:47 am
PointZer0 Ozzwald PointZer0 Ozzwald a mnie mozesz mowic Hrabio Ozzwaldzie Mote Christo... bardziej Cie widzę jako " Harpio Ozwaldzie morda krzywo " xd MissTao I.POSTANOWIENIA OGOLNE icon_wink.gif 1) Na forum sie nie wyzywamy 2) Nie przeklinamy (jest to dozwolone tylko w topiku "Melina..") 3) Nie poruszamy tematow, ktore moglyby urazic innych (godzic w ich poglady, uczucia religijne, orientacje.. itd) 4) Piszemy w jezyku polskim (pojedyncze obcojezyczne slowa sa dopuszczone, cale wiadomosci- nie) gonk gonk gonk gonk crying crying crying twisted xd xd xd To że kazałeś mi sie zwracać w ten sposób do siebie burzy mi świaopogląd i godzi w moje poglądy gonk crying twisted no to mamy konflikt interesow.. a ze ty jestes modem to ja sobie ide... nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 xd xd xd To że kazałeś mi sie zwracać w ten sposób do siebie burzy mi świaopogląd i godzi w moje poglądy gonk crying twisted to jest nadinterpretacja regulaminu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald no to mamy konflikt interesow.. a ze ty jestes modem to ja sobie ide... nara No nie no czekaj ja tylko żartowałem ! eek gonk Znów polecę na dywanik gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:49 am
PointZer0 Bo uwielbiam wyprowadzać z rwagi śliczne dziewczyny xd a na dobre to ci to raczej nie wyjdzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a nikt jakos wczesniej nie zwracal uwagi na regulamin... powinniscie byc mi wdzieczni... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Ozzwald a mnie mozesz mowic Hrabio Ozzwaldzie Mote Christo... bardziej Cie widzę jako " Harpio Ozwaldzie morda krzywo " xd MissTao I.POSTANOWIENIA OGOLNE icon_wink.gif 1) Na forum sie nie wyzywamy 2) Nie przeklinamy (jest to dozwolone tylko w topiku "Melina..") 3) Nie poruszamy tematow, ktore moglyby urazic innych (godzic w ich poglady, uczucia religijne, orientacje.. itd) 4) Piszemy w jezyku polskim (pojedyncze obcojezyczne slowa sa dopuszczone, cale wiadomosci- nie) gonk gonk gonk gonk crying crying crying twisted Zer0 na czarna liste!!!!!!!!!!!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:50 am
Ja ide sobie do lasq po Drewno Na ognisko ... xd
Papa All...
3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:50 am
Melania Moon PointZer0 Bo uwielbiam wyprowadzać z rwagi śliczne dziewczyny xd a na dobre to ci to raczej nie wyjdzie xp Wiem , ale co ja na to poradzę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|