|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:31 am
Lethiel Omega Sun Ozzwald to teraz patrz na to: Omega ja czesto mowi mile rzeczy, ale tobie powiem ze wygladasz obrzydliwie w tym czyms na glowie... ale moze ja sie nie znam.... doceniam Twoja szczerosc wink ale cio ty masz na twarzy crying .. powidzcie mi gonk .. gloopie red X xd Widzisz ? Widzisz ? Sama gaia ocenzurowała to coś xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ale cio ty masz na twarzy crying .. powidzcie mi gonk .. gloopie red X xd rybia maske boldura smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald [delikatnie jezdzi paluszkiem po jej ramieniu* ale w co... ? wybieraj *łapie go za raczke* 3nodding ja mam pomysl ty sie rozbierzesz i bedziesz pilnowac ubran xd pilnowac ubran xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Odsówa sie od Omegi ee a to co to ?? eek xp crying buu uciekasz ode mnie on tylko plecial na twoja urode i nioc pozatym jak zalorzylas maske to jego uczucia zmienily kierunek... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:33 am
Omega Sun Lethiel ale cio ty masz na twarzy crying .. powidzcie mi gonk .. gloopie red X xd rybia maske boldura smile eek gonk crying dzieki ci Gaio za red X !!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Uff zdiełaś ta rybe z głowy ... wylawa szampon na głowke i robi szoru szoru ... ... Wiem ze kotki lubia rybki ale nie na głowie nosic i głowy gonk ..szoru szoru .... całuje w czułko :* :* heart Juz nie bede, ale i tak bardzo sie ciesze, ze ja mam w swojej kolekcji itemkow wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald [delikatnie jezdzi paluszkiem po jej ramieniu* ale w co... ? wybieraj *łapie go za raczke* 3nodding ja mam pomysl ty sie rozbierzesz i bedziesz pilnowac ubran xd pilnowac ubran xd ? tak a ja sie popatrze na twoje cialko... znaczy sie bede sprawdzac czy dobrze ubran pilnujesz... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...Eh ta Gaia jest jakas dziwna ... wyrzucilo mnie nie chcialo mnie zalogowac ... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun BeeWolf Odsówa sie od Omegi ee a to co to ?? eek xp crying buu uciekasz ode mnie on tylko plecial na twoja urode i nioc pozatym jak zalorzylas maske to jego uczucia zmienily kierunek... blaugh Za pomowienia coie moze zaskarzyc ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:34 am
No no , witamy panią Melanię xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun BeeWolf Odsówa sie od Omegi ee a to co to ?? eek xp crying buu uciekasz ode mnie on tylko plecial na twoja urode i nioc pozatym jak zalorzylas maske to jego uczucia zmienily kierunek... blaugh crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Uff zdiełaś ta rybe z głowy ... wylawa szampon na głowke i robi szoru szoru ... ... Wiem ze kotki lubia rybki ale nie na głowie nosic i głowy gonk ..szoru szoru .... całuje w czułko :* :* heart Juz nie bede, ale i tak bardzo sie ciesze, ze ja mam w swojej kolekcji itemkow wink heart E ta też ... zatyka nosek i dalej robi myju myju ... bierze na raczki dosc tego idziemy pod prysznic... heart xd hihi .... niuh niuh ...mra ... rumiankowe włoski biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:35 am