|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:26 am
PointZer0 A ja myślałem że to ja mam kłopoty z twarzą przez trądzik , co Ty masz na twarzy Omi eek biggrin dostalam te maske w prezencie heart heart i tak sobie ja mierze biggrin Zaraz zdejme bo mi do kotkowego stroju nie pasuje, ale chcialam ja miec biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:27 am
nie potrafię nic znaleźć na tej stronce mp3 sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun PointZer0 A ja myślałem że to ja mam kłopoty z twarzą przez trądzik , co Ty masz na twarzy Omi eek biggrin dostalam te maske w prezencie heart heart i tak sobie ja mierze biggrin Zaraz zdejme bo mi do kotkowego stroju nie pasuje, ale chcialam ja miec biggrin Nie no , dlaczego nie pasuje ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald [powoli zaczyna zmieniac kolory.. czerwony... fioletowy...* oi oi xd ozzy *pusza go wolno* *całuje* lepiej 3nodding *robi sie leisty jak kisiel i upada na ziemie* zbiera go do kupy * pobawmy sie w cos whee *delikatnie jezdzi paluszkiem po jej ramieniu* ale w co... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:28 am
Omega Sun PointZer0 A ja myślałem że to ja mam kłopoty z twarzą przez trądzik , co Ty masz na twarzy Omi eek biggrin dostalam te maske w prezencie heart heart i tak sobie ja mierze biggrin Zaraz zdejme bo mi do kotkowego stroju nie pasuje, ale chcialam ja miec biggrin Trudno powiedziec ze niepasuje jest obrzydliwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald to teraz patrz na to: Omega ja czesto mowi mile rzeczy, ale tobie powiem ze wygladasz obrzydliwie w tym czyms na glowie... ale moze ja sie nie znam.... doceniam Twoja szczerosc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk , mail poszedł na vykkurwisty.gracz@gmail.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:29 am
Ozzwald [delikatnie jezdzi paluszkiem po jej ramieniu* ale w co... ? wybieraj *łapie go za raczke* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Odsówa sie od Omegi ee a to co to ?? eek xp crying buu uciekasz ode mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald to teraz patrz na to: Omega ja czesto mowi mile rzeczy, ale tobie powiem ze wygladasz obrzydliwie w tym czyms na glowie... ale moze ja sie nie znam.... doceniam Twoja szczerosc wink ale cio ty masz na twarzy crying .. powidzcie mi gonk .. gloopie red X xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:30 am
BeeWolf Trudno powiedziec ze niepasuje jest obrzydliwa. jest faaajna biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:31 am
Ita Lockheart Ozzwald [delikatnie jezdzi paluszkiem po jej ramieniu* ale w co... ? wybieraj *łapie go za raczke* 3nodding ja mam pomysl ty sie rozbierzesz i bedziesz pilnowac ubran xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf Odsówa sie od Omegi ee a to co to ?? eek xp crying buu uciekasz ode mnie Uff zdiełaś ta rybe z głowy ... wylawa szampon na głowke i robi szoru szoru ... ... Wiem ze kotki lubia rybki ale nie na głowie nosic i głowy gonk ..szoru szoru .... całuje w czułko :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Vykk , mail poszedł na vykkurwisty.gracz@gmail.com thx a przy okazji zgapilem siem wiec sie treoche nie udzielalem... a za kilka minut bede sie zmywal ale jeszcze posiedze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|