|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:21 am
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald hm... nowe ubranko ? heart tak , takie ..... tajniackie bo tera ninja jam jest ..... ale ciiiiiii , bo sie wyda ninja heart *puszcza do nie oczko* rozumiem... question no nie. przymilajacy sie Ozz. ?!?!?! swiat sie wali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:22 am
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald hm... nowe ubranko ? heart tak , takie ..... tajniackie bo tera ninja jam jest ..... ale ciiiiiii , bo sie wyda ninja heart *puszcza do nie oczko* rozumiem... zuca sie na niego po tajniacku i zachodzi go od tyłu zaciskając sie na jego szyjce , !!!!!!!!!!!ohayo !!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh *powoli zaczyna zmieniac kolory.. czerwony... fioletowy...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Vykk PointZer0 Mail z zawartymi linkami bittorrentowskimi poszedł na beewolf@o2.pl moge prosic o jego kopie blaugh ...przy okazji bede musial sobie bitt torenta zainstalowac...ale czego nie robi sie dla anime xd blaugh whee No to poprosze o adres xd vykkurwisty.gracz@gmail.com xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozual crying crying crying nadal niewidze avatarkow crying crying crying popsules wink A ja myślałem że to ja mam kłopoty z twarzą przez trądzik , co Ty masz na twarzy Omi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel question no nie. przymilajacy sie Ozz. ?!?!?! swiat sie wali... gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:23 am
racqel Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald hm... nowe ubranko ? heart tak , takie ..... tajniackie bo tera ninja jam jest ..... ale ciiiiiii , bo sie wyda ninja heart *puszcza do nie oczko* rozumiem... question no nie. przymilajacy sie Ozz. ?!?!?! swiat sie wali... to teraz patrz na to: Omega ja czesto mowi mile rzeczy, ale tobie powiem ze wygladasz obrzydliwie w tym czyms na glowie... ale moze ja sie nie znam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:23 am
Ozzwald [powoli zaczyna zmieniac kolory.. czerwony... fioletowy...* oi oi xd ozzy *pusza go wolno* *całuje* lepiej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:24 am
Odsówa sie od Omegi ee a to co to ?? eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:25 am
Ozzwald to teraz patrz na to: Omega ja czesto mowi mile rzeczy, ale tobie powiem ze wygladasz obrzydliwie w tym czyms na glowie... ale moze ja sie nie znam.... Przesadzasz... :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald hm... nowe ubranko ? heart tak , takie ..... tajniackie bo tera ninja jam jest ..... ale ciiiiiii , bo sie wyda ninja heart *puszcza do nie oczko* rozumiem... question no nie. przymilajacy sie Ozz. ?!?!?! swiat sie wali... to teraz patrz na to: Omega ja czesto mowi mile rzeczy, ale tobie powiem ze wygladasz obrzydliwie w tym czyms na glowie... ale moze ja sie nie znam.... YO !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald to teraz patrz na to: Omega ja czesto mowi mile rzeczy, ale tobie powiem ze wygladasz obrzydliwie w tym czyms na glowie... ale moze ja sie nie znam.... 4laugh .. słodkie 4laugh xd ninja .. a cio Omi ma na glowie ?? .. bo ja avkoow nie widzu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald [powoli zaczyna zmieniac kolory.. czerwony... fioletowy...* oi oi xd ozzy *pusza go wolno* *całuje* lepiej 3nodding *robi sie leisty jak kisiel i upada na ziemie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald to teraz patrz na to: Omega ja czesto mowi mile rzeczy, ale tobie powiem ze wygladasz obrzydliwie w tym czyms na glowie... ale moze ja sie nie znam.... 4laugh .. słodkie 4laugh xd ninja .. a cio Omi ma na glowie ?? .. bo ja avkoow nie widzu xp to sie ciesz... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald [powoli zaczyna zmieniac kolory.. czerwony... fioletowy...* oi oi xd ozzy *pusza go wolno* *całuje* lepiej 3nodding *robi sie leisty jak kisiel i upada na ziemie* zbiera go do kupy * pobawmy sie w cos whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|