|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:11 am
Ozual witam was, czy tylko mi sie wydaje ze wszyscy stracili wyglad? stressed ja tam widze wsio dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:11 am
Ozual witam was, czy tylko mi sie wydaje ze wszyscy stracili wyglad? stressed Ja widzę wszystkie avki w pełnej krasie xp też radzę wam się przestawić na postrzeganie długosci fali grawitacyjnej zamiast tych głupich fal elektromagnetycznych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:12 am
Ozual witam was, czy tylko mi sie wydaje ze wszyscy stracili wyglad? stressed witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee nii... ja widzu wshystkie avki oproocz bee... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:12 am
ja wszystkie avatarki i mojego avka niewidze, tak jak bym go jeszcze niezrobil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:13 am
Ozual ja wszystkie avatarki i mojego avka niewidze, tak jak bym go jeszcze niezrobil a ja widze wszędzie X zamiast avkoow sad Vyk.. nie nashekaj :> .. slicznie wyglądasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:14 am
PointZer0 BeeWolf PointZer0 BeeWolf Zero nic mi na ten temat nie wiadomo, .... gdzieś ty takie info znalazł ?? blaugh chyba sobie scagne te 26 odcink�w Mini Megami Sama Ja nie znalazłem infa tylko z 7 , 8 odcink�w kt�re teraz są na moim dysku xd Dobra nie cwaniakuj tylko linka podawaj, ... A ja szuku szuku,i nie znajuduju... :/ podejszane biggrin ... wyslij mi na pm-a biggrin Linka Ci nie podam , bo były ze trzy miechy temu na AnimeSuki , a tam ciągle nowe link zastępuja stare i codziennie trzeba sprawdzać. Mogę Ci te linki na maila wysłać. Wyslij wyslij ... albo zobacz ile na CD zajmuje biggrin ... Bo ja licze na jakas wymianke mała biggrin whee A animesuki zaraz przeszukam sobie... beewolf@o2.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:15 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *pshytuuuuuuuuuuuuuul* co u ciebie? wink whee 4laugh rozlorzylem biurko mojej siostry.. podnaszac blat upuscilem go sobie na stope.. a pozatym super... nie dali mi pospac.. i jeszcze dzisiejsze plany na bibe mi popsuli... crying oj biedoolq... boli jesgcze nooshka? sad gdyby to nie byl HP to bym wyrazil w kilku slowach jak boli....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hm... nowe ubranko ? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *pshytuuuuuuuuuuuuuul* co u ciebie? wink whee 4laugh rozlorzylem biurko mojej siostry.. podnaszac blat upuscilem go sobie na stope.. a pozatym super... nie dali mi pospac.. i jeszcze dzisiejsze plany na bibe mi popsuli... crying oj biedoolq... boli jesgcze nooshka? sad gdyby to nie byl HP to bym wyrazil w kilku slowach jak boli.... jak dzisiejsze plany ci popsuli ?? wczoraj cie nie było a dzis co ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|