|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:08 am
Lethiel spokojnie.. takie przywitania mam zarezerwowane dla Vykkosia :> blaugh ale.. hm... w soomie.. za to aniołkowanie tesh ci sie jakoś dostać powinno xd Ja tam wolę nie ryzykować aniołku xd *teleport na sufit*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf no to zagrałes mi na ambicji bo nic niewiem ale zaraz poszukam i scagne biggrin ... buhaha .... xp Jak chcesz to Ci jakos zapodam linki pod Bittorrenta , dalej je mam na dysku... no zapodaj zapodaj ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk 4laugh whee *skok na Vykkosia* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ninja *wlewa budyń za kolniesh* i jak ja mam wyjsc za 40 minut z domu domokun ...zapach plynu do golenia nie jest kompatybilny z budyniem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*otwiera pppdełeczko czekoladek* heart chce ktoś? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat *pshytuuuuuuuuuuuuuul* co u ciebie? wink whee 4laugh rozlorzylem biurko mojej siostry.. podnaszac blat upuscilem go sobie na stope.. a pozatym super... nie dali mi pospac.. i jeszcze dzisiejsze plany na bibe mi popsuli... crying oj biedoolq... boli jesgcze nooshka? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:10 am
Vykk Lethiel Vykk 4laugh whee *skok na Vykkosia* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ninja *wlewa budyń za kolniesh* i jak ja mam wyjsc za 40 minut z domu domokun ...zapach plynu do golenia nie jest kompatybilny z budyniem blaugh oh.. bedziesh slodki whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam was, czy tylko mi sie wydaje ze wszyscy stracili wyglad? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka Lethi...ale zapachy sie gryza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:11 am
PointZer0 Lethiel spokojnie.. takie przywitania mam zarezerwowane dla Vykkosia :> blaugh ale.. hm... w soomie.. za to aniołkowanie tesh ci sie jakoś dostać powinno xd Ja tam wolę nie ryzykować aniołku xd *teleport na sufit* eek gonk scream gonk .. stare ninja *wdrapooje sie po szafie z poducha w lapkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual witam was, czy tylko mi sie wydaje ze wszyscy stracili wyglad? stressed u mnie wszystkie avki wygladaja normalnie (jesli o to pytasz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|