|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:00 am
PointZer0 Ah! / Oh! My Goddess film pełnometrażowy xd Ale w jakosci takiej że nie skomentuję... Lethiel - może photobucket padł... Ah belcie podgladałes biggrin ... Ja mam wersje 711 mega biggrin ..jakosc jest piekne biggrin .. Ja sie skradam od jakiegoś czasu to Całej seri Armitage.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:01 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Bry wszystkim. Właśnie sobie obczaiłem OMG the movie xd witaj Zeroosiu 4laugh *skok na niego* 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuul* blaugh whee Cześć aniołku xd Grrr... kiedy wstanie serwer Ragnaroka... muszę nastukać jeszcze 7 job lvl... argh... xd *pac poduchą* cio ja moowiłam o aniołkowniu !! scream xd gonk xd nie photobucket.. bo ja avkoof nie widzu O_o linooś *przytuuuuuuuul* whee 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:01 am
BeeWolf PointZer0 Ah! / Oh! My Goddess film pełnometrażowy xd Ale w jakosci takiej że nie skomentuję... Lethiel - może photobucket padł... Ah belcie podgladałes biggrin ... Ja mam wersje 711 mega biggrin ..jakosc jest piekne biggrin .. Ja sie skradam od jakiegoś czasu to Całej seri Armitage. Moja to 689 mB. A propos OMG , wiesz że nową serie robili niedawno ? mam chyba z 8 odcinków , jakość zajebista , tak jak animacja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:02 am
Hej Vykku xd Flame Pants foreva
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:02 am
Vykk 4laugh whee *skok na Vykkosia* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ninja *wlewa budyń za kolniesh*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:04 am
PointZer0 BeeWolf PointZer0 Ah! / Oh! My Goddess film pełnometrażowy xd Ale w jakosci takiej że nie skomentuję... Lethiel - może photobucket padł... Ah belcie podgladałes biggrin ... Ja mam wersje 711 mega biggrin ..jakosc jest piekne biggrin .. Ja sie skradam od jakiegoś czasu to Całej seri Armitage. Moja to 689 mB. A propos OMG , wiesz że nową serie robili niedawno ? mam chyba z 8 odcinków , jakość zajebista , tak jak animacja... no to zagrałes mi na ambicji bo nic niewiem ale zaraz poszukam i scagne biggrin ... buhaha .... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:04 am
Lethiel Vykk 4laugh whee *skok na Vykkosia* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ninja *wlewa budyń za kolniesh*Od dzis nie dam na siebie wskakiwać i przytulać sweatdrop Hej Ozzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:05 am
witaj Ozziu 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:05 am
*pshytuuuuuuuuuuuuuul* co u ciebie? wink whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:06 am
BeeWolf no to zagrałes mi na ambicji bo nic niewiem ale zaraz poszukam i scagne biggrin ... buhaha .... xp Jak chcesz to Ci jakos zapodam linki pod Bittorrenta , dalej je mam na dysku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel Vykk 4laugh whee *skok na Vykkosia* *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee ninja *wlewa budyń za kolniesh*Od dzis nie dam na siebie wskakiwać i przytulać sweatdrop Hej Ozzy spokojnie.. takie przywitania mam zarezerwowane dla Vykkosia :> blaugh ale.. hm... w soomie.. za to aniołkowanie tesh ci sie jakoś dostać powinno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *pshytuuuuuuuuuuuuuul* co u ciebie? wink whee 4laugh rozlorzylem biurko mojej siostry.. podnaszac blat upuscilem go sobie na stope.. a pozatym super... nie dali mi pospac.. i jeszcze dzisiejsze plany na bibe mi popsuli... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|